Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieoord De Bronzen Emmer - Zes persoons Finse bungalow aan de rand van het bos

Meppen, Nederland

zes-persoons-finse-bungalow-aan-de-rand-van-het-boszes-persoons-finse-bungalow-aan-de-rand-van-het-boszes-persoons-finse-bungalow-aan-de-rand-van-het-boszes-persoons-finse-bungalow-aan-de-rand-van-het-boszes-persoons-finse-bungalow-aan-de-rand-van-het-bos
Favoriet 
     
     

    v.a. 262

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantieoord De Bronzen Emmer - Zes persoons Finse bungalow aan de rand van het bos in Meppen

    Deze knus ingerichte zes persoons bungalows zijn gelegen aan de rand van het bos op een prachtig bungalowpark. Aan alle faciliteiten is gedacht op dit park zoals een overdekt zwembad, sauna, sport- en speelvelden en een recreatieruimte. Bij mooi weer kunnen zelfs de schuifpuien van het zwembad geopend worden zodat u vanuit het zwembad zo kunt gaan liggen op de zonneweide. Niet alleen voor gezinnen met kinderen is dit een prachtige vakantielocatie, ook voor rustzoekers en fietsers en wandelaars is dit een perfecte vakantieplek. De bungalows zijn gelegen aan de rand van het bos dus u fiets of wandelt zo de prachtige omgeving in. Naast prachtige natuur heeft Drenthe u nog veel meer te bieden, denk aan pretparken en musea.

    Deze zes persoons bungalow is praktisch ingericht met een woonkamer met radio/CD-speler, een televisie en een zit- en eethoek. De open keuken met bar is van alle gemakken voorzien om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Zo is er een koelkast met vriesvak, magnetron, filter koffiezetapparaat, waterkoker en en vaatwasser. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en twee slaapkamers met elk een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Alle bungalows hebben een veranda op het zuiden voorzien van tuinmeubilair en een ruime tuin. Bij de bungalow is parkeerplek voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede