Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervol 4-persoons vakantiehuis, gunstig gelegen in het buitengebied van Gilze-Rijen

Molenschot, Nederland

sfeervol-4-persoons-vakantiehuis-gunstig-gelegen-in-het-buitengebied-van-gilze-rijensfeervol-4-persoons-vakantiehuis-gunstig-gelegen-in-het-buitengebied-van-gilze-rijensfeervol-4-persoons-vakantiehuis-gunstig-gelegen-in-het-buitengebied-van-gilze-rijensfeervol-4-persoons-vakantiehuis-gunstig-gelegen-in-het-buitengebied-van-gilze-rijensfeervol-4-persoons-vakantiehuis-gunstig-gelegen-in-het-buitengebied-van-gilze-rijen
Favoriet 
     
     

    v.a. 435

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervol 4-persoons vakantiehuis, gunstig gelegen in het buitengebied van Gilze-Rijen in Molenschot

    In het idyllische landschap van Bourgondisch Brabant, te midden van het buitengebied van Gilze-Rijen, staat dit gezellige vierpersoonsvakantiehuis. U zult genieten van de rust en ruimte die dit verblijf biedt. In de omgeving zijn mooie wandel- en fietsroutes, een golfterrein en populaire bestemmingen zoals de Efteling en de Beekse Bergen. De vakantiewoning ligt op korte afstand van steden als Breda en Tilburg, wat gemakkelijke toegang biedt tot winkels, restaurants en culturele evenementen. Voor geschiedenis- en luchtvaartliefhebbers ligt vlakbij de Vliegbasis Gilze-Rijen: tegenwoordig de helikopterbasis van de luchtmacht. Als een van de oudste vliegbases van Nederland, heeft de Vliegbasis Gilze-Rijzen een rijke geschiedenis. Hierover valt meer te leren tijdens een bezoek aan 'De Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen'. De authentieke boerderijwinkels in de nabije omgeving bieden verse lokale producten, waardoor u de mogelijkheid heeft om de diverse smaken van de streek te proeven. Kortom, dit vakantiehuis biedt de perfecte balans tussen ontspanning en verkenning.

    In de ruime woonkamer staat een comfortabele bank, twee fauteuils, een pellet kachel en een flatscreen LED TV, compleet met digitale televisie en toegang tot ESPN. Bovendien is er snelle draadloze internetverbinding beschikbaar. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast inclusief vriesvak, vaatwasser, magnetron, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Een aparte wasruimte herbergt een wasmachine en droger en tevens voorzieningen zoals een strijkplank, strijkijzer, wasrek en stofzuiger. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer is voorzien van een luxe boxspringbed met Emmamatras (160x200m). De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoons Auping-bedden, evenals een kinderbed indien gewenst. Daarnaast is er nog een werkkamer. Deze biedt een leeshoek met boeken en tijdschriften, een knusse bank en een praktisch bureau. De badkamer heeft een douche en dubbele wastafel, er is een separaat toilet. De woning is volledig gelijkvloers. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een terras, gemeubileerd met comfortabele tuinstoelen, een tuinbank en een schaduwrijke parasol. Achter het huis strekt zich een tweede terras met een eettafel. De vuurplaats en verplaatsbare barbecue nodigen uit tot gezellige zomeravonden in de buitenlucht. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met het aanwezige speelgoed, een trampoline en een schommeltoestel.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden