Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Natuurpark De Bollert - Knus vierpersoons Scandinavische vakantiebungalow

Neede, Nederland

knus-vierpersoons-scandinavische-vakantiebungalowknus-vierpersoons-scandinavische-vakantiebungalowknus-vierpersoons-scandinavische-vakantiebungalowknus-vierpersoons-scandinavische-vakantiebungalowknus-vierpersoons-scandinavische-vakantiebungalow
Favoriet 
     
     

    v.a. 371

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Natuurpark De Bollert - Knus vierpersoons Scandinavische vakantiebungalow in Neede

    Deze Scandinavische, vierpersoons vakantiebungalow staat midden in de bossen in de Achterhoek. De woning staat op een kleinschalig park in een fraai afwisselend gebied, centraal voor onder andere uitstapjes naar Duitsland en Twente. U kunt in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen, vissen of zwemmen in het tropisch zwembad van Neede.

    Deze vakantiewoning beschikt over een ruime woonkamer met televisie en radio. De volledig ingerichte, moderne keuken beschikt over onder andere een magnetron, senseo-apparaat en vier-pits kooktoestel. Er zijn drie slaapkamers in de woning. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met een eenpersoonsbed. In de ruime badkamer vindt u een douche, toilet en wastafel en verder is er een seperaat toilet. De tuindeuren in de woonkamer bieden u toegang tot het terras waar u met het aanwezige tuinmeubilair heerlijk kunt ontspannen. De bungalow heeft een oppervlakte van circa 67m2. Voor de jonge kinderen staat er een klimrek met glijbaan en schommels en een trampoline.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna