Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pean-buiten Waterlodges - Prachtig 6 persoons chalet aan het water gelegen in Friesland

Nes, Nederland

prachtig-6-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-in-frieslandprachtig-6-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-in-frieslandprachtig-6-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-in-frieslandprachtig-6-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-in-frieslandprachtig-6-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-in-friesland
Favoriet 
     
     

    v.a. 371

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Pean-buiten Waterlodges - Prachtig 6 persoons chalet aan het water gelegen in Friesland in Nes

    Dit comfortabele vakantiehuis ligt direct aan het water en biedt plaats aan zes personen. Deze accommodatie garandeert de ultieme rust en ruimte die u verdient tijdens uw ontspannen vakantie. Laat uw boot te water en geniet van het rustgevende gekabbel van het water, huur een sloep en gooi uw hengel uit, of ontspan met een goed boek op het ruime terras. Het kleine dorpje Nes bevindt zich in de provincie Friesland, dichtbij Heerenveen en in de buurt van Akkrum, op ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van Leeuwarden. Deze regio biedt uitstekende mogelijkheden voor allerlei watersportactiviteiten, zoals zeilen, vissen en kanoën. Het Sneekermeer, dat in de buurt ligt, is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. Hier kunt u echt genieten van de waterrijke omgeving.

    De vakantiewoning biedt comfortabele accommodatie voor zes personen. In de woonkamer vind je een eettafel, houtkachel en een zithoek. De keuken is goed uitgerust met onder andere een koelkast, vriezer, combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn in totaal drie slaapkamers beschikbaar, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een dubbele wastafel. Ook is er nog een apart toilet aanwezig. Buiten is er een royaal terras met comfortabel meubilair, ideaal om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Bovendien heeft de woning een eigen steiger aan het water, waar je kunt vissen, zwemmen of met een bootje de omgeving kunt verkennen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn