Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pean-buiten Waterlodges - Sfeervol 6 persoons vakantiehuis met ligbad op een vakantiepark in Friesland

Nes, Nederland

sfeervol-6-persoons-vakantiehuis-met-ligbad-op-een-vakantiepark-in-frieslandsfeervol-6-persoons-vakantiehuis-met-ligbad-op-een-vakantiepark-in-frieslandsfeervol-6-persoons-vakantiehuis-met-ligbad-op-een-vakantiepark-in-frieslandsfeervol-6-persoons-vakantiehuis-met-ligbad-op-een-vakantiepark-in-frieslandsfeervol-6-persoons-vakantiehuis-met-ligbad-op-een-vakantiepark-in-friesland
Favoriet 
     
     

    v.a. 371

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Pean-buiten Waterlodges - Sfeervol 6 persoons vakantiehuis met ligbad op een vakantiepark in Friesland in Nes

    Dit comfortabele vakantiehuis biedt plaats aan zes personen. Deze accommodatie garandeert de ultieme rust en ruimte die u verdient tijdens uw ontspannen vakantie. Laat uw boot te water en geniet van het rustgevende gekabbel van het water, huur een sloep en gooi uw hengel uit, of ontspan met een goed boek op het ruime terras. Het kleine dorpje Nes bevindt zich in de provincie Friesland, dichtbij Heerenveen en in de buurt van Akkrum, op ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van Leeuwarden. Deze regio biedt uitstekende mogelijkheden voor allerlei watersportactiviteiten, zoals zeilen, vissen en kanoën. Het Sneekermeer, dat in de buurt ligt, is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. Hier kunt u echt genieten van de waterrijke omgeving.

    De woonkamer beschikt over een verhoogde zithoek zodat u zelfs binnen uitzicht heeft over het water. Daarnaast is er nog een eethoek en een houtkachel. De open keuken is uitgerust met een elektronische kookplaat, combimagnetron, koel-vriescombinatie, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één beschikt over twee éénpersoons boxspringbedden en in de andere kamer een tweepersoonsbed. De badkamer bestaat uit een douche, ligbad en een wastafel. Buiten is er een gemeubileerd terras.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede