Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Sallandshoeve - Comfortabele 4 persoons bungalow in Overijssel nabij het bos.

Nieuw Heeten, Nederland

comfortabele-4-persoons-bungalow-in-overijssel-nabij-het-boscomfortabele-4-persoons-bungalow-in-overijssel-nabij-het-boscomfortabele-4-persoons-bungalow-in-overijssel-nabij-het-boscomfortabele-4-persoons-bungalow-in-overijssel-nabij-het-boscomfortabele-4-persoons-bungalow-in-overijssel-nabij-het-bos
Favoriet 
     
     

    v.a. 218

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Sallandshoeve - Comfortabele 4 persoons bungalow in Overijssel nabij het bos. in Nieuw Heeten

    Op zoek naar een lekkere ontspannen vakantie met veel rust en midden in de natuur? Deze gezellige bungalow staat op Vakantiepark Sallandshoeve. Dit vakantiepark is perfect voor een lekker weekendje weg of een weekje genieten van wat Overijssel te bieden heeft. U bevindt zich dichtbij Deventer en Hellendoorn, dus er is genoeg te doen. Geniet van een lekker drankje op uw eigen privé terras, terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken in de speeltuin of in het overdekte zwembad. Dat is nou genieten!

    Deze comfortabele vrijstaande bungalow heeft een gezellige woonkamer met loungebank, TV en centrale verwarming. De keuken heeft een fornuis, magnetron, Nespresso apparaat en een koelkast met vriesvak. De twee slaapkamers hebben twee heerlijke boxspringbedden. In de badkamer is een douche, toilet en wastafel aanwezig. Verder heeft de bungalow een eigen terras met tuinmeubilair. En is er parkeergelegenheid voor één auto.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Airconditioning

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn