Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Sallandshoeve - Ruim 6 persoons vrijstaand vakantiehuis nabij het bos.

Nieuw Heeten, Nederland

ruim-6-persoons-vrijstaand-vakantiehuis-nabij-het-bosruim-6-persoons-vrijstaand-vakantiehuis-nabij-het-bosruim-6-persoons-vrijstaand-vakantiehuis-nabij-het-bosruim-6-persoons-vrijstaand-vakantiehuis-nabij-het-bosruim-6-persoons-vrijstaand-vakantiehuis-nabij-het-bos
Favoriet 
     
     

    v.a. 236

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Sallandshoeve - Ruim 6 persoons vrijstaand vakantiehuis nabij het bos. in Nieuw Heeten

    Toe aan een onvergetelijke vakantie met de hele familie? Dit ruime zespersoons vakantiehuis staat op Vakantiepark Sallandshoeve en ligt aan een vijver. Vakantiepark Sallandshoeve ligt in Nieuw-Heeten en dichtbij Hellendoorn en Deventer. Er is dus genoeg te zien en te doen tijdens uw vakantie. Ga een dagje winkelen in Deventer, of ga met uw (klein)kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn. Het vakantiehuis heeft een ruime eigen tuin met terras. Hier kan u heerlijk genieten van een drankje in alle privacy. Geniet van dit alles!

    Dit vrijstaande vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met TV, centrale verwarming, airco en gratis internet. Hier kunt u dus heerlijk bijkomen na een drukke dag.De keuken is voorzien van een fornuis, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso apparaat en waterkoker.Er zijn in totaal drie slaapkamers aanwezig, twee boven en één op de begane grond, elk met twee 1-persoonsbedden.De badkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een douche en wastafel. Het toilet is apart.Via de openslaande tuin deuren komt u in uw eigen tuin met terras.Er is bij de accommodatie parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen