Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Sallandshoeve - Ruim vrijstaand 6 persoons vakantiehuis met sauna.

Nieuw Heeten, Nederland

ruim-vrijstaand-6-persoons-vakantiehuis-met-saunaruim-vrijstaand-6-persoons-vakantiehuis-met-saunaruim-vrijstaand-6-persoons-vakantiehuis-met-saunaruim-vrijstaand-6-persoons-vakantiehuis-met-saunaruim-vrijstaand-6-persoons-vakantiehuis-met-sauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 266

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Sallandshoeve - Ruim vrijstaand 6 persoons vakantiehuis met sauna. in Nieuw Heeten

    Dit ruime zespersoons vakantiehuis in Overijssel is perfect voor een heerlijke vakantie met de hele familie. Het vakantiehuis staat op Vakantiepark Sallandshoeve wat zich bevindt in Nieuw-Heeten. In de omgeving vindt u verschillende leuke plaatsen zoals Hellendoorn en Deventer. Ga tijdens uw vakantie lekker een dag met de (klein)kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn, of een dag winkelen in de leuke boetiekjes in Deventer. Zin om even lekker te ontspannen? Dat kan in de infrarood sauna die het vakantiehuis heeft. Verder heeft het vakantiehuis een eigen tuin met terras. Geniet van dit alles!

    De woonkamer van dit comfortabele vakantiehuis heeft een lekkere zit- en eethoek, TV en gratis internet. Verder is er centrale verwarming en airco aanwezig.De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi magnetron, Nespresso apparaat en koelkast met vriesvak.De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft twee 1-persoonsbedden. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond en heeft een douche en wastafel. Het toilet is apart.De tweede en derde slaapkamer bevinden zich op de eerste etage. Deze twee slaapkamers hebben beiden twee 1-persoonsbedden. Ook op deze etage is een toilet.In de berging zijn er een wasmachine en droger aanwezig. Ook is er een kinderbedje en kinderstoel aanwezig.Er is ruimte voor één auto bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna