Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervol 4 persoons appartement met een hottub in de tuin in Nieuw Heeten

Nieuw Heeten, Nederland

sfeervol-4-persoons-appartement-met-een-hottub-in-de-tuin-in-nieuw-heetensfeervol-4-persoons-appartement-met-een-hottub-in-de-tuin-in-nieuw-heetensfeervol-4-persoons-appartement-met-een-hottub-in-de-tuin-in-nieuw-heetensfeervol-4-persoons-appartement-met-een-hottub-in-de-tuin-in-nieuw-heetensfeervol-4-persoons-appartement-met-een-hottub-in-de-tuin-in-nieuw-heeten
Favoriet 
     
     

    v.a. 456

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervol 4 persoons appartement met een hottub in de tuin in Nieuw Heeten in Nieuw Heeten

    Dit 4 persoons appartement ligt in Nieuw Heeten. Dit is een dorpje aan de voet van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied staat bekend om één van de grootste, aaneengesloten, droge heidegebieden van Europa. U kunt hier genieten in het bos en op de heide. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving. De hanzestad Deventer ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf het vakantiehuis. Deze Hanzestad ligt aan de IJssel en er zijn nog verschillende historische kenmerken zichtbaar van de stad. U kunt hier winkelen in één van de boetiekjes of heerlijk genieten op een terrasje. Voor een ontspannen dag kunt u naar Thermen Bussloo of de Veluwse Bron.

    Het appartement heeft een woonkamer met open keuken.  De woonkamer beschikt over een eettafel, Philips HUE verlichting, televisie, een sfeervolle houtkachel en airconditioning. De keuken heeft een natuurstenen aanrechtblad en is onder meer voorzien van een inductie kookplaat, koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron, een oven/grill, waterkoker en een Nespresso. Beide slaapkamers hebben een 2 persoons boxspringbed van 1.60 x 2.00 meter, airconditioning en een kleine kast. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ruime inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. Buiten heeft u een gemeubileerd terras, barbecue en een hottub. In de tuin van de eigenaar staat een 8 hoekig opbouw zwembad, hiervan kunt u van half juni tot en met eind augustus gebruik maken.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid