Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Nieuwvliet-Bad - Luxe 6 persoons vakantiehuis met sauna en nabij het strand in Zeeuws Vlaanderen

Nieuwvliet, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderen
Favoriet 
     
     

    v.a. 673

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Nieuwvliet-Bad - Luxe 6 persoons vakantiehuis met sauna en nabij het strand in Zeeuws Vlaanderen in Nieuwvliet

    Dit luxe zespersoons vakantiehuis met sauna staat op Resort Nieuwvliet-Bad. Resort Nieuwvliet-Bad is een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van strand en natuur. Op slechts 1.200 meter vindt u het Noordzeestrand, één van de schoonste stranden van Nederland en ook nog eens met de meeste zonuren. Dichtbij is er ook een prachtig natuurpark met bijzondere flora en fauna, maar ook kun je hier eeuwenoude fossielen en haaientanden vinden. Tijdens je verblijf op Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het je aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Het resort heeft onder andere een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnenzwembad en een buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice, speeltuinen, speelzolder en de Mio Kids Club. Er is zelfs een omheinde hondenspeelveld waar jouw hond lekker kan spelen met andere honden en diverse speelelementen kan ontdekken. Een mooie vakantiebestemming voor alle leeftijden!

    De moderne woonkamer met een eethoek en een ruime zithoek met een smart-tv die de mogelijkheid biedt om te streamen. De luxe keuken heeft onder andere een kookeiland, Bora kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, Nespresso apparaat, combimagnetron, waterkoker, broodrooster en een wijnkoelkast. Bovendien is er op de begane grond een separaat toilet aanwezig. Ook is er op de begane grond een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een smart-tv met streaming mogelijkheid. Ook is hier een en-suite badkamer met een douche en wastafel.Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer, waarvan één met privé sauna, douche en wastafel. De andere en-suite badkamer beschikt over een ligbad, douche en een ruim wastafelmeubel. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig op de eerste verdieping.Via de openslaande deuren in de woonkamer bereik je de tuin en het terras met een loungeset en een eetset. Het terras bevindt zich boven de kreek en biedt je een mooi uitzicht op het water. Er zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar direct naast de woning. Ook is er een laadpaal voor je elektrische auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn