Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Nieuwvliet-Bad - Luxe 8 persoons vakantiehuis nabij het strand in Zeeuws Vlaanderen

Nieuwvliet, Nederland

luxe-8-persoons-vakantiehuis-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-8-persoons-vakantiehuis-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-8-persoons-vakantiehuis-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-8-persoons-vakantiehuis-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderenluxe-8-persoons-vakantiehuis-nabij-het-strand-in-zeeuws-vlaanderen
Favoriet 
     
     

    v.a. 896

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Nieuwvliet-Bad - Luxe 8 persoons vakantiehuis nabij het strand in Zeeuws Vlaanderen in Nieuwvliet

    Dit luxe achtpersoons vakantiehuis staat op Resort Nieuwvliet-Bad. Resort Nieuwvliet-Bad is een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van strand en natuur. Op slechts 1.200 meter vindt u het Noordzeestrand, één van de schoonste stranden van Nederland en ook nog eens met de meeste zonuren. Dichtbij is er ook een prachtig natuurpark met bijzondere flora en fauna, maar ook kun je hier eeuwenoude fossielen en haaientanden vinden. Tijdens je verblijf op Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het je aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Het resort heeft onder andere een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnenzwembad en een buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice, speeltuinen, speelzolder en de Mio Kids Club. Er is zelfs een omheinde hondenspeelveld waar jouw hond lekker kan spelen met andere honden en diverse speelelementen kan ontdekken. Een mooie vakantiebestemming voor alle leeftijden!

    De moderne woonkamer met een eethoek en een ruime zithoek met een smart-tv die de mogelijkheid biedt om te streamen. De luxe keuken heeft onder andere een kookeiland, Bora kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, Nespresso apparaat, combimagnetron, waterkoker, broodrooster en een wijnkoelkast. Bovendien is er op de begane grond een separaat toilet aanwezig. Ook is er op de begane grond een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een smart-tv met streaming mogelijkheid. Ook is hier een en-suite badkamer met een douche en wastafel.Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben een en-suite badkamer met een douche en wastafel. Waarvan één met een ligbad, douche en een ruim wastafelmeubel. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig op de eerste verdieping.Via de openslaande deuren in de woonkamer bereik het terras met een loungeset en een eetset. Het terras bevindt zich boven de kreek en biedt je een mooi uitzicht op het water. Er zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar direct naast de woning. Ook is er een laadpaal voor je elektrische auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet