Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cube Elite Plus 6

Nijkerk, Nederland

cube-elite-plus-6
Favoriet 
     
     

    v.a. 514

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Cube Elite Plus 6 in Nijkerk

    De Cube Elite Plus 6 straalt luxe uit met zijn abstracte vormen, moderne voorzieningen en dakterras. Dit vrijstaande chalet bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 6 personen. De woonkamer is voorzien van hoge raampartijen en is ingericht met een zithoek waar je televisie kunt kijken, een eethoek en een keuken met onder meer een vaatwasser, filter koffiezetapparaat en combimagnetron. Het chalet heeft 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en een tweepersoonsslaapvide (geschikt voor kinderen). In de badkamer vind je een douche, toilet en wastafel. Buiten geniet je zowel op het dakterras als in de tuin van de zon. Je kunt 1 auto parkeren bij Cube Elite Plus en er is gratis Wi-Fi aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Koelvriescombinatie(s), Koffiezetapparaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Slaapzolder, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Buitenhaard, Loungeset, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid