Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige 7 persoons woonboerderij met grote tuin en vrij uitzicht in Friesland

Noardburgum, Nederland

prachtige-7-persoons-woonboerderij-met-grote-tuin-en-vrij-uitzicht-in-frieslandprachtige-7-persoons-woonboerderij-met-grote-tuin-en-vrij-uitzicht-in-frieslandprachtige-7-persoons-woonboerderij-met-grote-tuin-en-vrij-uitzicht-in-frieslandprachtige-7-persoons-woonboerderij-met-grote-tuin-en-vrij-uitzicht-in-frieslandprachtige-7-persoons-woonboerderij-met-grote-tuin-en-vrij-uitzicht-in-friesland
Favoriet 
     
     

    v.a. 512

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 7 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtige 7 persoons woonboerderij met grote tuin en vrij uitzicht in Friesland in Noardburgum

    Deze ruime zevenpersoons woonboerderij is gelegen in Noardburgum in Friesland. Het vakantiehuis ligt verscholen aan de rand van het dorp Feanwalden in het landschappelijke zeer diverse gebied van de regio Noordoost Friesland. Deze regio heeft een prachtig en erg gevarieerd landschap waar fietsen, wandelen en varen een ware beleving zijn. Het voorhuis van de voormalige woonboerderij staat op twee hectare eigen terrein, waar de eigenaren (woonachtig in de schuur) een biologische zelfoogsttuin hebben. Ga kano varen door natuurgebied 'Het Butenfjild', wandelen door de moerasgebieden 'De Houtwiel' of 'De SippenFinnen' of maak een fietstocht door het 'smuke' coulisselandschap dat zich kenmerkt door boomwallen. Deze ruime woonboerderij is de ideale uitvalsbasis van een rijk scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. Voor het eten oogst je eigen sla uit de tuin en voor een kopje thee pluk je een kruid naar wens. 's Avonds mag je een kampvuur maken in de wei en de kinderen kunnen zich op het terrein uren vermaken met de twee trampolines, een voetbaldoel, een volleybalnet en een kleine survivalbaan. Wees welkom!

    Deze ruime zeven-persoons woonboerderij grenst aan de woonschuur van de eigenaren die op de achterkant van het terrein wonen. De woning heeft rondom vrij zicht en ruimte om te zitten. Via een eigen ingang betreedt u de woning met royale woonkeuken en woonkamer die uit twee zithoeken bestaat. Hier vindt u onder andere een grote eettafel, comfortabele bank en een aantal stoelen. Ook een televisie, deze is enkel te bedienen via uw eigen smartphone of tablet. Ook zijn er meerdere zitzakken die u binnen en buiten kunt gebruiken. Vanuit de woonkamer is er rondom vrij zicht over een weiland en over de biologisch zelfoogsttuin. De keuken heeft een keramische kookplaat, vaatwasser, oven en magnetron en een grote Amerikaanse koelkast. Een koffiezetapparaat en waterkoker zijn aanwezig. Via een halletje richting de woonschuur is er op de begane grond toegang tot een toilet en een zeer ruime badkamer met ligbad en douche. Boven zijn drie grote slaapkamers, met op twee slaapkamers plek voor twee personen en één voor drie personen. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, één heeft twee eenpersoonsbedden en de laatste slaapkamer heeft drie eenpersoonsbedden. Buiten beschikt u over een ruime tuin met tuinmeubilair waar u heerlijk van het uitzicht kunt genieten en de kinderen kunnen spelen. Uw auto kunt u op het erf parkeren en er is tevens een fietsenschuurtje aanwezig. Op aanvraag kunt u twee damesfietsen gebruiken.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn