Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Noordwijkse Duinen - 4 persoons comfortabel chalet op park met zwembad en internet

Noordwijk, Nederland

4-persoons-comfortabel-chalet-op-park-met-zwembad-en-internet4-persoons-comfortabel-chalet-op-park-met-zwembad-en-internet4-persoons-comfortabel-chalet-op-park-met-zwembad-en-internet4-persoons-comfortabel-chalet-op-park-met-zwembad-en-internet4-persoons-comfortabel-chalet-op-park-met-zwembad-en-internet
Favoriet 
     
     

    v.a. 336

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Noordwijkse Duinen - 4 persoons comfortabel chalet op park met zwembad en internet in Noordwijk

    Dit moet toch als muziek in de oren klinken? Een vakantie in dit moderne vier persoons vakantiehuis midden in de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Heerlijk uitrusten van de dagelijkse werkzaamheden terwijl uw kinderen zichzelf uitstekend vermaken door de vele faciliteiten. Noordwijk is één van de sfeervolste kustplaatsen van Zuid-Holland. Hier kunt u lekker genieten van streekproducten, een bezoek brengen aan de authentieke boetiekjes dichtbij het strand en volop genieten van de bruisende zee. Vakantiepark Noordwijkse Duinen is een echt familiepark!

    Dit moderne vakantiehuis is geschikt voor maximaal vier personen en beschikt over circa 45-55m2. De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle eet- en zithoek. De compleet ingerichte open keuken beschikt over een afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, Senseo koffiezetapparataat, broodrooster en een waterkoker. Er zijn in totaal twee slaapkamers met beide twee eenpersoons boxspringbedden. In de moderne badkamer vindt u een douche en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Tevens beschikt u over uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair. Bij het vakantiehuis is parkeergelegenheid voor één auto.Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Huisdiervrij

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden