Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalow 6

Noordwijkerhout, Nederland

bungalow-6bungalow-6bungalow-6bungalow-6bungalow-6
Favoriet 
     
     

    v.a. 259

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Bungalow 6 in Noordwijkerhout

    De geschakelde bungalow is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer is vloerverwarming aanwezig. De woonkamer is ingericht met een zithoek en een eethoek. De keuken is uitgerust met standaard keukeninventaris, een vaatwasser, magnetron en koffiecuptapparaat. Koken kan op de gaskookplaat. De bungalow heeft 3 slaapkamers, waarvan 2 boven. Elke slaapkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden. De badkamer beneden beschikt over een douche, wastafel en toilet. Er zijn thermostaatkranen aanwezig. Een tweede toilet bevindt zich boven. De bungalow heeft een terras met tuinmeubilair en een parasol. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 9 december 2024 voor 4 dagen naar Nederland 259,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna