Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Karakteristiek vrijstaand 5 persoons vakantiehuis, bosrijk gelegen nabij Norg in Drenthe

Norg, Nederland

karakteristiek-vrijstaand-5-persoons-vakantiehuis-bosrijk-gelegen-nabij-norg-in-drenthekarakteristiek-vrijstaand-5-persoons-vakantiehuis-bosrijk-gelegen-nabij-norg-in-drenthekarakteristiek-vrijstaand-5-persoons-vakantiehuis-bosrijk-gelegen-nabij-norg-in-drenthekarakteristiek-vrijstaand-5-persoons-vakantiehuis-bosrijk-gelegen-nabij-norg-in-drenthekarakteristiek-vrijstaand-5-persoons-vakantiehuis-bosrijk-gelegen-nabij-norg-in-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 340

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Karakteristiek vrijstaand 5 persoons vakantiehuis, bosrijk gelegen nabij Norg in Drenthe in Norg

    Omgeven door bomen, eekhoorns, egels en stilte biedt dit vrijstaande vijfpersoonsvakantiehuis alles wat rust uitstraalt. Het vakantiehuis ligt midden in het bos en met de openslaande deuren vanuit de woonkamer stapt u direct de natuur in. Vanaf het vakantiehuis zijn de supermarkten, restaurants en cafés van het Drentse dorp Norg in slecht drie autominuten bereikbaar. Naast de prachtige natuur kunt u in de omgeving wandelen in het Noordsche Veld, de hunebedden bezoeken of een bezoek brengen aan de vele (openlucht) musea en dit nog maar het begin van al het moois dat Drenthe biedt!

    Dit karakteristieke vijfpersoons vakantiehuis beschikt over een sfeervolle woonkamer met openslaande deuren. In de open keuken is er een vierpits-gasstel, koelkast, waterkoker en filterkoffiezetapparaat aanwezig. Op de begane grond bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer met opbergruimte en een badkamer met aparte douche, toilet, wasmachine en wasdroger. Via de stevige vlizotrap komt u op zolder met drie éénpersoonsbedden. Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer komt u direct in de natuur terecht. Strijk neer op de comfortabele tuinset en geniet van de fluitende vogels. De auto kunt u parkeren bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn