Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Houseboat 'Riggelbrug' - Paviljoenwei 4 | Offingawier

Offingawier, Nederland

houseboat-riggelbrug-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-riggelbrug-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-riggelbrug-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-riggelbrug-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-riggelbrug-paviljoenwei-4-offingawier
Favoriet 
     
     

    v.a. 801

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Houseboat 'Riggelbrug' - Paviljoenwei 4 | Offingawier in Offingawier

    Deze ruime en lichte houseboat ligt in jachthaven Waterrijck aan het Sneekermeer nabij het Starteiland, op fietsafstand van de gezellige plaats Sneek. De perfecte uitvalsbasis voor iedereen die houdt van leven op en aan het water. Hier kan je je hart ophalen aan het prachtige uitzicht over het meer en wordt het nog lastig kiezen tussen de talloze mogelijkheden op het gebied van watersport.



    Max. aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 48 m2

    Vanaf de steiger stap je op de ruime houseboat. Onder de trap naar het enorme dakterras stap je via de achterdeur binnen in de gelijkvloerse houseboat. Aan deze zijde van de houseboat liggen de twee slaapkamers met in de ene een tweepersoonsbed (160x200cm) bestaande uit twee losse eenpersoonsmatrassen, nachtkastjes + bedlampjes en een hoge kledingkast. De stopcontacten zijn voorzien van USB- en USB-C aansluitingen, een grote spiegel en een bureautje met losse kruk. In de andere slaapkamer zijn twee losse eenpersoonsbedden aanwezig (80x200cm), eveneens een nachtkastje, twee bovenkasten met opbergruimte en bedlampjes, tevens zijn er slimme stopcontacten. De badkamer is ingericht met een douchecabine, wastafel met meubel en toilet.  Aan de achterzijde van de houseboat vind je de woonkamer met een comfortabele bank met hocker en een losse fauteuil. Schuin tegenover de bank staat de gezellige ronde eettafel met 4 zitplaatsen. De naastgelegen open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, broodrooster, nespresso- en filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Via de woonkamer stap je op het aangrenzende (overdekte) terras (15m2) direct aan het water, hier kan je de hele dag heerlijk in de schaduw zitten. Op dit terras staan 4 tuinstoelen. Wil je genieten van het uitzicht over het Sneekermeer en de zon dan zit je prachtig op de loungebank (met kussens) op het dakterras (25m2).


    Reis je met kleine kinderen tot en met 2 jaar, dan is hiervoor een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig in de accommodatie. In deze accommodatie is één huisdier toegestaan dus je trouwe viervoeter kan gezellig mee op vakantie. Let op: beide terrassen zijn niet volledig omheind. 


     

     


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen