Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Latour - Moderne 6-persoons ecovilla op een vakantiepark in de bosrijke omgeving van Oirschot

Oirschot, Nederland

moderne-6-persoons-ecovilla-op-een-vakantiepark-in-de-bosrijke-omgeving-van-oirschotmoderne-6-persoons-ecovilla-op-een-vakantiepark-in-de-bosrijke-omgeving-van-oirschotmoderne-6-persoons-ecovilla-op-een-vakantiepark-in-de-bosrijke-omgeving-van-oirschotmoderne-6-persoons-ecovilla-op-een-vakantiepark-in-de-bosrijke-omgeving-van-oirschotmoderne-6-persoons-ecovilla-op-een-vakantiepark-in-de-bosrijke-omgeving-van-oirschot
Favoriet 
     
     

    v.a. 396

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Latour - Moderne 6-persoons ecovilla op een vakantiepark in de bosrijke omgeving van Oirschot in Oirschot

    Geniet samen met vrienden of familie van de prachtige bosrijke omgeving vanuit deze moderne ecovilla voor zes personen op een vakantiepark in Oirschot. Dit park is ideaal voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg. Het vakantiepark biedt een breed scala van activiteiten en voorzieningen voor alle leeftijden. Zo zijn er meerdere speeltuinen, een mega springkussen en ligt er achter het vakantiepark een fietscrossbaan. Degenen die van waterpret houden, kunnen gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad Feel Fit Center. Hier vind je alles op het gebied van sport, ontspanning, wellness en waterplezier. Ook in de omgeving is genoeg te doen en te beleven. Breng een bezoek aan 't Geitenboerke, ontdek de mooie natuurgebieden De Wijer en Vlasroot of breng een dag door aan het strand bij Landgoed Duynenwater. Eindhoven ligt dichtbij, waardoor ook een dagje winkelen of een bezoek aan het Philips museum tot de mogelijkheden behoren.

    Deze ecolodge is milieuvriendelijk en volledig van het gas af. De woonkamer is ingedeeld met zithoek met Smart TV en eethoek met grote eettafel. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, Nespresso-koffieapparaat, waterkoker, combimagnetron, heteluchtoven en koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één beschikt over een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Via de schuifdeuren in de woonkamer heeft u toegang tot het terras met tuinmeubilair. De tuin is omheind en u heeft één parkeerplaats tot uw beschikking bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede