Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Latour - Ruime 6-persoons ecovilla met zicht over het water op een vakantiepark in Oirschot

Oirschot, Nederland

ruime-6-persoons-ecovilla-met-zicht-over-het-water-op-een-vakantiepark-in-oirschotruime-6-persoons-ecovilla-met-zicht-over-het-water-op-een-vakantiepark-in-oirschotruime-6-persoons-ecovilla-met-zicht-over-het-water-op-een-vakantiepark-in-oirschotruime-6-persoons-ecovilla-met-zicht-over-het-water-op-een-vakantiepark-in-oirschotruime-6-persoons-ecovilla-met-zicht-over-het-water-op-een-vakantiepark-in-oirschot
Favoriet 
     
     

    v.a. 404

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Latour - Ruime 6-persoons ecovilla met zicht over het water op een vakantiepark in Oirschot in Oirschot

    Geniet samen met vrienden of familie van de prachtige bosrijke omgeving vanuit deze moderne ecovilla met zicht over het water. De villa is geschikt voor zes personen en is gelegen op een vakantiepark in Oirschot. Dit park is ideaal voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg. Het vakantiepark biedt een breed scala van activiteiten en voorzieningen voor alle leeftijden. Zo zijn er meerdere speeltuinen, een mega springkussen en ligt er achter het vakantiepark een fietscrossbaan. Degenen die van waterpret houden, kunnen gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad Feel Fit Center. Hier vind je alles op het gebied van sport, ontspanning, wellness en waterplezier. Ook in de omgeving is genoeg te doen en te beleven. Breng een bezoek aan 't Geitenboerke, ontdek de mooie natuurgebieden De Wijer en Vlasroot of breng een dag door aan het strand bij Landgoed Duynenwater. Eindhoven ligt dichtbij, waardoor ook een dagje winkelen of een bezoek aan het Philips museum tot de mogelijkheden behoren.

    Modern ingerichte woonkamer met zithoek met Smart TV en eethoek met gezellige ronde eettafel. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast met vriesvak, heteluchtoven, combimagnetron, waterkoker, inductiekookplaat en Nespresso koffieapparaat. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je uit op het terras met tuinmeubilair. Ook is er een parasol aanwezig. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn