Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfortabel 4-persoons vakantiewoning op vakantiepark Marina Strandbad

Olburgen, Nederland

comfortabel-4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadcomfortabel-4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadcomfortabel-4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadcomfortabel-4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadcomfortabel-4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbad
Favoriet 
     
     

    v.a. 315

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Comfortabel 4-persoons vakantiewoning op vakantiepark Marina Strandbad in Olburgen

    Dit bijzondere object, genaamd 'Cube la Mer', heeft een modern en robuust uiterlijk en is gebouwd onder architectuur. Deze vakantiewoning staat op vakantiepark Marina Strandbad; een perfecte locatie voor zowel water- als wandelliefhebbers. Het vakantiepark met jachthaven ligt namelijk aan de IJssel, maar ook Nationaal Park Veluwezoom is nabijgelegen. Zo kunt u met uw eigen boot naar het park varen, ter plaatse een boot of kano huren of een van de vele wandel- en fietsroutes volgen. Ook vindt u op dit vakantiepark onder andere een buitenzwembad, een speeltuin en animatie in het hoogseizoen voor de kinderen.

    Deze 'cube' heeft een woonkamer met Smart-tv, elektrische kachel en hoge ramen wat zorgt voor veel lichtinval. De keuken is voorzien van een koelvriescombinatie, senseo-koffieapparaat, inductiekookplaat, oven, waterkoker en vaatwasser. De vakantiewoning heeft twee slaapkamers, met elk twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer heeft een wastafel, toilet en douche. Buiten heeft u een terras met tuinset. Deze vakantiewoning beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Ook heeft u gratis toegang tot Wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn