Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Marina Strandbad - Knus Tiny House voor 4 personen op een waterrijk vakantiepark aan de IJssel

Olburgen, Nederland

knus-tiny-house-voor-4-personen-op-een-waterrijk-vakantiepark-aan-de-ijsselknus-tiny-house-voor-4-personen-op-een-waterrijk-vakantiepark-aan-de-ijsselknus-tiny-house-voor-4-personen-op-een-waterrijk-vakantiepark-aan-de-ijsselknus-tiny-house-voor-4-personen-op-een-waterrijk-vakantiepark-aan-de-ijsselknus-tiny-house-voor-4-personen-op-een-waterrijk-vakantiepark-aan-de-ijssel
Favoriet 
     
     

    v.a. 300

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Marina Strandbad - Knus Tiny House voor 4 personen op een waterrijk vakantiepark aan de IJssel in Olburgen

    Een Tiny House geschikt voor vier personen en door de kleine oppervlakte slim en knus ingericht. Als u hier overnacht bent u één met de natuur. Deze accommodatie ligt op een vakantiepark Marina Strandbad. Het park ligt aan de IJssel en nabij Nationaal Park Veluwezoom. Perfecte combinatie voor water- en wandelliefhebbers. Op het park zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals onder andere een jachthaven, een verwarmd buitenzwembad, verschillende speeltuinen en wifi op het hele park.Met Hanzesteden zoals Deventer en Zutphen in de buurt hoeft u zich niet te vervelen. Fiets de populaire kastelenroute of breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum met een rijke van Gogh-collectie. Kortom van alles te beleven.

    De knusse woonkamer beschikt over een zithoek met pelletkachel en een televisie. De keuken is voorzien van wasbak, kookplaat, koelkast, combi-magnetron, senseo en waterkoker. Op de begane grond bevindt zich tevens de badkamer met douche en toilet. Via de woonkamer gaat u met de trap naar een twee éénpersoonslaapplaatsen. Daarnaast is er nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de woonkamer. De openslaande deuren leiden u naar het zonnig gelegen terras met tuinset voor vier personen.Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met loungebanken en diverse hangmatten.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen