Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 6-persoons vakantiewoning op vakantiepark Marina Strandbad

Olburgen, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbadluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-marina-strandbad
Favoriet 
     
     

    v.a. 411

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 6-persoons vakantiewoning op vakantiepark Marina Strandbad in Olburgen

    Dit bijzondere object, genaamd 'L-Cube Plus', heeft een modern uiterlijk en hoog plafond. Deze vakantiewoning staat op vakantiepark Marina Strandbad; een perfecte locatie voor zowel water- als wandelliefhebbers. Het vakantiepark met jachthaven ligt namelijk aan de IJssel, maar ook Nationaal Park Veluwezoom is nabijgelegen. Zo kunt u met uw eigen boot naar het park varen, ter plaatse een boot of kano huren of een van de vele wandel- en fietsroutes volgen. Ook vindt u op dit vakantiepark onder andere een buitenzwembad, een speeltuin en animatie voor de kinderen in het hoogseizoen.

    Deze 'cube' heeft een ruime woonkamer met televisie, binnenhaard en hoge raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. De woonkeuken beschikt onder andere over een koelvriescombinatie, koffiepadapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers. Twee van de drie zijn voorzien van twee éénpersoons boxspringbedden. De derde slaapkamer betreft een tweepersoons-bedstee. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en wastafel. Er is een aparte toiletruimte. De grote schuifpui in de woonkamer verleent u toegang naar het ruime terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de woning voor één auto en u kunt gratis gebruik maken van Wifi. Niet alle woningen van dit type liggen aan het water, u kunt dit met voorkeur boeken.Met voorkeur te boeken (tegen voorkeurskosten):woning aan het water gelegen

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid