Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Superleuk 5 persoons vakantiehuis, met hottub en sauna, nabij Ommen in de Vechtstreek

Ommen, Nederland

superleuk-5-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-ommen-in-de-vechtstreeksuperleuk-5-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-ommen-in-de-vechtstreeksuperleuk-5-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-ommen-in-de-vechtstreeksuperleuk-5-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-ommen-in-de-vechtstreeksuperleuk-5-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-ommen-in-de-vechtstreek
Favoriet 
     
     

    v.a. 787

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Superleuk 5 persoons vakantiehuis, met hottub en sauna, nabij Ommen in de Vechtstreek in Ommen

    Dit superleuke vijfpersoons vakantiehuis, met een eigen hottub, staat op een 7000m2 groot grondstuk nabij Ommen in de Vechtstreek. U kijkt uit op uw "eigen" bosperceel. De prachtige natuur tussen het Overijsselse Salland én het Vechtdal is uniek te noemen. Er zijn wel 25 verschillende vogelsoorten te zien en als u geluk heeft komen ook de reeën voorbij. De omgeving is veelzijdig met gezellige stadjes en dorpjes met sfeervolle terrasjes en mooie winkels, met bossen, weidegebieden, heuvels, kastelen en landgoederen. Natuurlijk drukken de schitterende rivieren de Vecht en de IJssel ook hun stempel op deze omgeving. Een aanraders zijn: de Holterberg, de Lemelerberg, zwemmen en kanoën in de Vecht of winkelen in Ommen of Zwolle.

    Mooi ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met een groot televisiescherm met een uitgebreid zenderpakket, wifi en Chromecast. Ook is er een houtkachel met voldoende hout voor de avonden. De open keuken is volledig ingericht met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriezer, inductieplaat en koffiezetapparaat. Apart toilet. Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. Ook is er een moderne badkamer op de eerste etage met een ligbad, douche, wastafel, handdoeken en toilet. Op de eerste etage is een aparte ruimte met een wasmachine en een wasdroger.Rondom het vakantiehuis heeft u een heerlijke grote en omheinde tuin voor honden met zowaar een eigen vijfpersoons hottub, barrel sauna en een terras voorzien van tuinmeubilair.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn