Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

KD Comfort

Oosterhout, Nederland

kd-comfortkd-comfortkd-comfortkd-comfortkd-comfort
Favoriet 
     
     

    v.a. 272

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    KD Comfort in Oosterhout

    Deze bungalow is geschikt voor 6 personen. Via de hal kom je in een ruime woonkamer met vloerverwarming en smart-tv, aparte eet- en zithoek en aangrenzende open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Verder vind je op de begane grond 1 slaapkamer met televisie en 1 badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaap- en badkamers, waarvan 1 badkamer met ligbad. In de slaapkamers staan 2 eenpersoons boxspringbedden. Daarnaast zijn er in de bungalow 2 aparte toiletten en een berging. Buiten bevindt zich een gemeubileerd terras. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi.
    Goed om te weten: sommige huisnummers van dit type zijn iets lastiger te bereiken door een hellend pad of trapreden bij de voordeur. De volgende huisnummers hebben een hellend pad naar de voordeur: nummer 443 Marskramer en nummer 452 Marskramer. De volgende huisnummers hebben een trap van 3 treden bij de voordeur: nummer 453 De Voerman en nummer 479 De Nar. Tijdens het boeken kun je jouw voorkeur opgeven. Indien je geen voorkeur opgeeft, wordt er willekeurig een huisnummer toegewezen.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna