Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

6-persoons vakantiehuis op 900 meter van het strand in Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

6-persoons-vakantiehuis-op-900-meter-van-het-strand-in-oostkapelle6-persoons-vakantiehuis-op-900-meter-van-het-strand-in-oostkapelle6-persoons-vakantiehuis-op-900-meter-van-het-strand-in-oostkapelle6-persoons-vakantiehuis-op-900-meter-van-het-strand-in-oostkapelle6-persoons-vakantiehuis-op-900-meter-van-het-strand-in-oostkapelle
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.077

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    6-persoons vakantiehuis op 900 meter van het strand in Oostkapelle in Oostkapelle

    Dit mooi gelegen zespersoons vakantiehuis is een sfeervol familiehuis. De mooie tuin is geheel omheind. Het vakantiehuis ligt in een rustige en groene omgeving op loopafstand van het prachtige uitgestrekte bos- en duingebied van Oostkapelle. U loopt in een klein kwartiertje naar het Noordzeestrand dat op ongeveer 900 meter van vakantiehuis verwijderd is. Met de fiets bent u in tien minuten in Oostkapelle waar u verschillende restaurants, gezellige terrasjes, leuke winkeltjes en een supermarkt kunt vinden.

    Sfeervolle en comfortabel ingerichte woonkamer met een zithoek, voorzien van TV en een open haard. Ook is er een eethoek met uitzicht op de tuin. De open keuken is onder andere uitgerust met een broodrooster, koelkast met vriesvak, Nespresso, magnetron, oven, vaatwasser, waterkoker en een wasmachine. Via de open trap in de woonkamer (die voor kleine kinderen niet speciaal beveiligd is) komt u op de etage. Hier zijn drie slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed met 2 aparte matrassen en een wastafel, een slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met een twijfelaar-bed (1,40 breed). De badkamer is ook boven en heeft een douche en een wastafel. Op de begane grond is een apart toilet.Via de schuifpui in de woonkamer komt u op een overdekt terras op het zuiden gelegen en een heerlijke, omsloten, riante tuin met een groot gazon en dus veel ruimte voor kinderen om te spelen. Er is ruimte voor 2 auto's aan de zijkant van het huis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn