Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhome - Noordweg 4a| Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

holidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelle
Favoriet 
     
     

    v.a. 538

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Holidayhome - Noordweg 4a| Oostkapelle in Oostkapelle

    Met uitzicht op de prachtige eeuwenoude korenmolen d'Arke uit 1860, die 's avonds zelfs enkele uren verlicht is, beleeft u in dit vakantiehuis een sfeervol stukje Zeeland. De woning ligt direct aan de voet van de molen waar u kunt genieten van de ambachtelijke en duurzame lekkernijen die in deze molen worden gebakken.

    max. aantal personen: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 40m2
    Via de voorzijde van de woning stapt u direct de woonkamer in en treft u een gezellige zithoek bij de televisie. Het raam, voorzien van sfeervol glas-in-lood, biedt uitzicht op de tuin en de straat aan de voorzijde. De keuken is van alle gemakken voorzien, met behulp van de BORA inductiekookplaat, combimagnetron, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en Nespresso of filterkoffiezetapparaat kunt u in uw vakantiehuis op elk moment van de dag een heerlijke maaltijd bereiden. de dag. Via de deur naast de keuken kom je in de sfeervolle slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) met twee enkele matrassen, nachtkastjes en verlichting. Het hoge raam geeft een bijzonder zicht op de molen. Aangrenzend vind je de badkamer die kan worden afgesloten met een schuifdeur. De badkamer is voorzien van een douchecabine met regendouche en aparte handdouche, badkamermeubel, föhn en 2 handdoekhouders. Het toilet bevindt zich buiten de badkamer.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn