Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 10-persoons koetshuis met hottub incl. ontbijt op Iepenoord, dichtbij strand en bos

Oostkapelle, Nederland

luxe-10-persoons-koetshuis-met-hottub-incl-ontbijt-op-iepenoord-dichtbij-strand-en-bosluxe-10-persoons-koetshuis-met-hottub-incl-ontbijt-op-iepenoord-dichtbij-strand-en-bosluxe-10-persoons-koetshuis-met-hottub-incl-ontbijt-op-iepenoord-dichtbij-strand-en-bosluxe-10-persoons-koetshuis-met-hottub-incl-ontbijt-op-iepenoord-dichtbij-strand-en-bosluxe-10-persoons-koetshuis-met-hottub-incl-ontbijt-op-iepenoord-dichtbij-strand-en-bos
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.324

    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 10-persoons koetshuis met hottub incl. ontbijt op Iepenoord, dichtbij strand en bos in Oostkapelle

    Het Koetshuis op Buitenplaats Iepenoord ligt op steenworp afstand van de Zeeuwse stranden, het mooie Domburg, Oostkapelle en historische plaatsje Veere. Hier vindt u landelijk comfort, rust, ruimte en natuurschoon. Iepenoord bevindt zich op slechts 2,6 kilometer van de prachtigste Noordzeestranden en badplaatsen als Oostkapelle, Domburg en Zoutelande. Ook de mooiste wandel, fiets en mountainbikeroutes in en door bijzondere (kust)natuurgebieden als Oranjezon en de manteling van Walcheren zijn, vrij letterlijk, om de hoek.

    Op de 19e eeuwse Buitenplaats Iepenoord bevindt zich het karakteristieke Koetshuis. Het huis is ruim opgezet en heeft verschillende vertrekken. Waaronder een prachtige living met uitzicht over de vijver, een speelkamer voorzien van voetbaltafel en vele spelletjes, een ruime keuken met openhaard en zithoek en een comfortabel terras. Op het terras staat een houtgestookte hottub. Op de begane grond is één ruime slaapkamer en luxe badkamer en suite met bad. Op de eerste etage bevinden zich vier ruime slaapkamers waarvan één met badkamer en suite. Zowel op de begane grond als op de eerste etage bevinden zich nog twee extra luxe badkamers. Het team van Buitenplaats Iepenoord zorgt voor een onbezorgd verblijf. Persoonlijke aandacht en een warm ontvangst. Luxe bed -en badlinnen, badproducten. Het Koetshuis biedt voldoende parkeergelegenheid.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden