Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij De Grote Geere - Luxe 3 persoons boerderij-appartement vlakbij Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

luxe-3-persoons-boerderij-appartement-vlakbij-oostkapelleluxe-3-persoons-boerderij-appartement-vlakbij-oostkapelleluxe-3-persoons-boerderij-appartement-vlakbij-oostkapelleluxe-3-persoons-boerderij-appartement-vlakbij-oostkapelleluxe-3-persoons-boerderij-appartement-vlakbij-oostkapelle
Favoriet 
     
     

    v.a. 356

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantieboerderij De Grote Geere - Luxe 3 persoons boerderij-appartement vlakbij Oostkapelle in Oostkapelle

    Aan de rand van het mooie dorp Oostkapelle is dit luxe driepersoons appartement gerealiseerd in de voormalige boerderij de Grote Geere.De Grote Geere laat zich het best omschrijven door luxe, comfort, vrije ligging in het landschap en toch goed bereikbaar. In het totaal zijn hier zes appartementen en een vakantiehuis. De vakantieboerderij heeft een gezamenlijke speelweide en een centrale, multifunctionele groepsruimte die te gebruiken is om elkaar te ontmoeten of om spelletjes te doen. Deze vakantieboerderij is een geweldige uitvalsbasis voor strand en bos, het pittoreske stadje Veere, het gezellige Domburg of de mooie stad Middelburg. Kom en geniet van Zeeland!

    Op de begane grond is een gezellige L- vormige woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, vierpits kookstel, oven, magnetron, filterkoffiemachine en nespresso. Beneden is een slaapkamer met een éénpersoons boxspringbed, een eigen wastafel en een douche. Het toilet ligt recht tegenover de slaapkamer in de gang. De tweede slaapkamer, eveneens met twee boxspringbedden, op de verdieping is voorzien van een zitje. Ook is er een ruime badkamer met een toilet, wastafel, douche met sunshower en ligbad. Er is 1 parkeerplaats beschikbaar op het parkeerterrein aan het begin van het park.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen