Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe groepsaccommodatie voor 12 personen met hottub, sauna en massagedouche, in Oostwoud.

Oostwoud, Nederland

luxe-groepsaccommodatie-voor-12-personen-met-hottub-sauna-en-massagedouche-in-oostwoudluxe-groepsaccommodatie-voor-12-personen-met-hottub-sauna-en-massagedouche-in-oostwoudluxe-groepsaccommodatie-voor-12-personen-met-hottub-sauna-en-massagedouche-in-oostwoudluxe-groepsaccommodatie-voor-12-personen-met-hottub-sauna-en-massagedouche-in-oostwoudluxe-groepsaccommodatie-voor-12-personen-met-hottub-sauna-en-massagedouche-in-oostwoud
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.392

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe groepsaccommodatie voor 12 personen met hottub, sauna en massagedouche, in Oostwoud. in Oostwoud

    Om te spreken van een sprookjesachtige omgeving gaat misschien wat te ver maar deze prachtige woning is wel heel bijzonder en heeft zeer veel te bieden.Een huis waar klassiek en modern welhaast een huwelijk met elkaar hebben gesloten. De hoge plafonds met authentieke ornamenten, de jachtkamer, de oude piano en de comfortabele woonkeuken met complete keukeninventaris.De hottub, de sauna en de massagedouche, en bijvoorbeeld een groot flatscreen. Kortom een heel bijzondere ervaring op 220 m2 woonplezier en een zeer fraaie locatie van 1000 m2.De tuin is zeer ruim en omheind. U vindt hier diverse zitjes en terrassen waar uw privacy gewaarborgd is en uiteraard de hottub. Dan is daar nog het water waar u een motorbootje tot uw beschikking heeft of waar u een hengeltje kunt uitgooien. De tuin biedt werkelijk een oase van rust en stilte!

    Entree, grote hal met toilet, TV/Lounge kamer met gemakkelijk zitcomfort en houtkachel, aan de andere zijde van de gang bevindt zich de 2e grote woonkamer met gemakkelijk zitcomfort, houtkachel en de piano, serre met openslaande deuren naar de voortuin, zeer grote woonkeuken met eettafel en keuken, vanuit deze woonkeuken komt u via openslaande deuren in de tuin en in de bijkeuken/badkamer (o.a. Wasmachine, wasdroger, massagedouche, wastafel en toilet). De keuken beschikt over een filter en Senseo koffiezetapparaat. Op de 1e verdieping vindt u vier slaapkamers, 2 x double (1 x 1.80 breed en 1 x 1.40 breed) en 2 x twin kamers (2 x 1.20 breed en 2 x 90 breed), luxe badkamer met inloop douche, ligbad en toilet. Op de 2e zolderverdieping twee slaapkamers met een 2-pers. bed van 1.40 breed en het kinderbedje en een 2-pers.bed van 1.40 breed. Vanuit de slaapkamers heeft u een mooi landelijk uitzicht.De ruime tuin beschikt over tuinmeubilair, barbecue, aanlegsteiger, hottub en sauna (te vinden in het botenhuisje). Tevens is er een eigen oprit met parkeerplek voor 3 auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Sauna,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn