Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatieboerderij de Zeemeeuw - Een gezellig vakantiechalet voor 6 personen met een tuin in Ossenisse

Ossenisse, Nederland

een-gezellig-vakantiechalet-voor-6-personen-met-een-tuin-in-ossenisseeen-gezellig-vakantiechalet-voor-6-personen-met-een-tuin-in-ossenisseeen-gezellig-vakantiechalet-voor-6-personen-met-een-tuin-in-ossenisseeen-gezellig-vakantiechalet-voor-6-personen-met-een-tuin-in-ossenisseeen-gezellig-vakantiechalet-voor-6-personen-met-een-tuin-in-ossenisse
Favoriet 
     
     

    v.a. 368

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatieboerderij de Zeemeeuw - Een gezellig vakantiechalet voor 6 personen met een tuin in Ossenisse in Ossenisse

    Gelegen op een kindvriendelijke minicamping biedt dit gezellige chalet een unieke vakantie-ervaring voor gezinnen. Kinderen kunnen samen met de eigenaar geitjes, paarden en alpaca's verzorgen. Met speeltoestellen, trampoline en speeltuin is er grenzeloos speelplezier. Het chalet, geschikt voor maximaal zes personen, vormt de perfecte uitvalsbasis voor het gezin.Op 16 kilometer afstand vindt u Hulst, een historische stad met betoverende vestingwerken en gezellige straatjes. Verken lokale winkels en geniet van culinaire lekkernijen in restaurants.Ontdek de schilderachtige omgeving van Ossenisse met wandelingen langs de Westerschelde en fietstochten door het Zeeuwse landschap.Binnen een straal van 60 kilometer kunt u nog meer ontdekken. Bezoek historische steden zoals Gent en Antwerpen, bewonder uitgestrekte stranden in Zeeland, of verken pittoreske dorpjes langs de kust. Met zoveel te zien en te doen, biedt Ossenisse het perfecte startpunt voor uw avonturen.

    Dit vakantiehuis is geschikt voor zes personen en twee huisdieren. De woonkamer is voorzien van een zithoek, eethoek, een televisie, cd-speler en radio. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met een vierpits kookstel, een filterkoffiezetapparaat, koel/vriescombinatie, mixer, combimagnetron, vaatwasser en waterkoker. Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers met comfortabele bedden, waaronder twee slaapkamers met twee éénpersoons boxspringbedden (90x200cm) en een derde slaapkamer met twee éénpersoonsbedden (80x200cm). De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woning wordt verwarmd door centrale verwarming. Er is gratis internet, een kinderbed en kinderstoel. Buiten is er een niet omheinde tuin met een gemeubileerd terras, inclusief een picknicktafel en twee ligstoelen, evenals een eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen