Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hub Resort Knuitershoek - Villa voor 7 personen met 2 badkamers, een hottub en Barrel sauna in Ossenisse.

Ossenisse, Nederland

villa-voor-7-personen-met-2-badkamers-een-hottub-en-barrel-sauna-in-ossenissevilla-voor-7-personen-met-2-badkamers-een-hottub-en-barrel-sauna-in-ossenissevilla-voor-7-personen-met-2-badkamers-een-hottub-en-barrel-sauna-in-ossenissevilla-voor-7-personen-met-2-badkamers-een-hottub-en-barrel-sauna-in-ossenissevilla-voor-7-personen-met-2-badkamers-een-hottub-en-barrel-sauna-in-ossenisse
Favoriet 
     
     

    v.a. 680

    • Max. 7 personen

    Bekijk vrije data

    Hub Resort Knuitershoek - Villa voor 7 personen met 2 badkamers, een hottub en Barrel sauna in Ossenisse. in Ossenisse

    Gelegen in het serene landschap van Ossenisse, Nederland, biedt Resort Knuitershoek een idyllische ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Dit resort, omgeven door uitgestrekte velden en rustige waterwegen, geeft de perfecte harmonie tussen natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen weer.Met luxe villa's is het resort een thuis weg van huis voor elk type reiziger. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie met het gezin of een rustige retraite voor reflectie en ontspanning, dit resort heeft voor elk wat wils. Bovendien biedt de nabijheid van schilderachtige wandelpaden en fietsroutes volop mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen.Of je nu de lokale bezienswaardigheden wilt verkennen, zoals de nabijgelegen Oesterdam of gewoon wilt ontspannen te midden van de rustgevende natuur, Resort Knuitershoek verwelkomt gasten met open armen voor een onvergetelijk verblijf.

    Het vakantiehuis bestaat uit een begane grond en een verdieping. Bij binnenkomst loopt u via de hal door naar de woonkamer. De woonkamer is modern ingericht en heeft een zitgedeelte met comfortabele banken en flatscreen tv. Ook is er een eethoek met tafel en stoel en aangrenzend bevindt zich de open woonkeuken welke onder andere beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed, welke u vanuit de hal kunt bereiken. Er is ook een badkamer, welke is ingericht met een douche en wastafel. Het toilet is apart naast de hal. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden. En de derde slaapkamer beschikt over één eenpersoonsbed. Ook is er een tweede badkamer ingericht met een douche en wastafel.De villa is aan het water gelegen en heeft een tuin met veranda waar u lekker buiten kunt zitten. Daarnaast is er ook een berging die bereikbaar is met een deur naast de ingang. In de tuin is een barrelsauna, hottub en een buitendouche inclusief stortemmer. U kunt uw auto parkeren bij het vakantieverblijf.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn