Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark de Zanding - 10 persoons groepsaccommodatie op vakantiepark de Zanding in Otterlo

Otterlo, Nederland

10-persoons-groepsaccommodatie-op-vakantiepark-de-zanding-in-otterlo10-persoons-groepsaccommodatie-op-vakantiepark-de-zanding-in-otterlo10-persoons-groepsaccommodatie-op-vakantiepark-de-zanding-in-otterlo10-persoons-groepsaccommodatie-op-vakantiepark-de-zanding-in-otterlo10-persoons-groepsaccommodatie-op-vakantiepark-de-zanding-in-otterlo
Favoriet 
     
     

    v.a. 555

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark de Zanding - 10 persoons groepsaccommodatie op vakantiepark de Zanding in Otterlo in Otterlo

    Het vakantiehuis is een luxe stenen villa met een moderne inrichting. Het vakantiehuis is gelegen op Vakantiepark de Zanding in Otterlo en ligt aan het begin van Nationaal park de Hoge Veluwe. Op het vakantiepark is gedacht aan jong en oud. Heerlijk op een warme dag relaxen op het zandstrand bij het natuurmeer, erop uit met de fiets of spelen in de speeltuin? Het is allemaal mogelijk. Het park is omringd door bossen en heidevelden waardoor u tot rust kunt komen tijdens een wandeling of fietstocht. Doordat de steden Apeldoorn en Arnhem dichtbij liggen, kunt u indien gewenst te drukte opzoeken.

    In de woonkamer zit een eet- en zithoek met televisie. De keuken beschikt over een gasfornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met drie eenpersoonsbedden. Er zijn twee luxe badkamers met inloopdouche en wastafel. Het toilet is apart. Via openslaande deuren in de woonkamer komt u in de tuin met een gemeubileerd terras. Tevens is er parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden