Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 persoons bungalow met 2 badkamers vlakbij Ouddorp en het Noordzeestrand in Zuid-Holland

Ouddorp, Nederland

8-persoons-bungalow-met-2-badkamers-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrand-in-zuid-holland8-persoons-bungalow-met-2-badkamers-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrand-in-zuid-holland8-persoons-bungalow-met-2-badkamers-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrand-in-zuid-holland8-persoons-bungalow-met-2-badkamers-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrand-in-zuid-holland8-persoons-bungalow-met-2-badkamers-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrand-in-zuid-holland
Favoriet 
     
     

    v.a. 753

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    8 persoons bungalow met 2 badkamers vlakbij Ouddorp en het Noordzeestrand in Zuid-Holland in Ouddorp

    Dit modern ingerichte vakantiehuis is geschikt voor acht personen en ligt op een fantastische plek in Zuid-Holland. Het vakantiehuis ligt dichtbij het historische dorp Ouddorp met zijn vele karakteristieke huizen, de kerk, de gezellige restaurants en brasseries, winkels, supermarkten en vriendelijke bewoners. De omgeving van Ouddorp is zeer geschikt als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten, wandelen in het uitgestrekte duinlandschap, lekker uitwaaien of zonnen op de mooie stranden en voor het bezoeken van de visafslag van Stellendam. Op het eiland Goeree-Overflakkee kan het allemaal, ook zon aanbidders en zwemmers en vissers kunnen hier hun hart ophalen.

    De woonkamer heeft een gezellige eethoek en een zithoek met TV en gratis WiFi. De keuken is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een oven, magnetron, vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat, koelkast, vriezer en een inductie kookplaat. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer is voorzien van twee stapelbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een badkamer met een douche en wastafel en een apart toilet. Verder heeft u een heerlijke tuin met divers tuinmeubilair, een overkapping, een stenen barbecue en een trampoline. Er zijn 2 parkeerplaatsen voor het huis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna