Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Charmante 4-persoons vakantiewoning in alle rust met ruime privétuin in Ouddorp

Ouddorp, Nederland

charmante-4-persoons-vakantiewoning-in-alle-rust-met-ruime-privetuin-in-ouddorpcharmante-4-persoons-vakantiewoning-in-alle-rust-met-ruime-privetuin-in-ouddorpcharmante-4-persoons-vakantiewoning-in-alle-rust-met-ruime-privetuin-in-ouddorpcharmante-4-persoons-vakantiewoning-in-alle-rust-met-ruime-privetuin-in-ouddorpcharmante-4-persoons-vakantiewoning-in-alle-rust-met-ruime-privetuin-in-ouddorp
Favoriet 
     
     

    v.a. 678

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Charmante 4-persoons vakantiewoning in alle rust met ruime privétuin in Ouddorp in Ouddorp

    Op ongeveer twee kilometer van het strand en het levendige centrum van Ouddorp, vindt u deze vakantiewoning voor vier personen. Met het omheinde perceel van 360 m2 geniet u van een heerlijk beschut plekje, maar toch dichtbij de lokale attracties. Maak bijvoorbeeld eens een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans of naar de badplaats Renesse met de gezellige hoofdstraat. Vanuit de woning zijn er diverse mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, bijvoorbeeld langs het binnenduingebied De Westduinen richting het strand. Het park waar deze woning staat beschikt over een kleinschalige speeltuin voor de kinderen.

    De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor een heerlijk lichte en ruime sfeer. De woonkamer is ingericht met een comfortabele zitbank en een ruime eethoek voor zes personen. Door de schuifpui loopt u vanuit de zithoek gemakkelijk de omheinde tuin in. De open keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, oven, magnetron, gasfornuis, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en Nespresso. De grote slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed (180x200cm) en airco. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed (90x200cm). Naast de berging is in de afsluitbare en geïsoleerde overkapping een derde slaapkamer gecreëerd met tweepersoonsbed (160x200cm). Een knusse en sfeervolle ruimte! De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, wasbak en wastafelmeubel. De tuin is volledig omheind en biedt voldoende ruimte voor kinderen en huisdieren. Door het fijne terras met kunstgras op het zuiden geniet u heerlijk op het loungeset van het zonnetje. Tevens is er een tuintafel met zes stoelen en een buitenhaard. U kunt parkeren naast de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn