Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfortabel 6 persoons vakantiehuis vlakbij Ouddorp en het Noordzeestrand

Ouddorp, Nederland

comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-vlakbij-ouddorp-en-het-noordzeestrand
Favoriet 
     
     

    v.a. 605

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Comfortabel 6 persoons vakantiehuis vlakbij Ouddorp en het Noordzeestrand in Ouddorp

    Dit comfortabele zespersoons vakantiehuis ligt op een fantastische plek op één kilometer van Ouddorp en van het Noordzeestrand. Het historische dorp Ouddorp heeft vele karakteristieke huizen, een mooie kerk, gezellige restaurants en brasseries, winkels, supermarkten en vriendelijke bewoners. De omgeving van Ouddorp is zeer geschikt als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten, wandelen in het uitgestrekte duinlandschap, lekker uitwaaien of zonnen op de mooie stranden, het bezoeken van de visafslag van Stellendam. Op het eiland Goeree-Overflakkee kan het allemaal, ook zon aanbidders en zwemmers en vissers kunnen hier hun hart ophalen.

    De woonkamer heeft een gezellige eethoek en een zithoek met TV en er is centrale verwarming. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een magnetron en een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, Nespresso, koelkast met vriesvakje en een inductie kookplaat. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee op de begane grond. De ene slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en de andere over een stapelbed. Vanuit het woongedeelte komt u via een stijle trap op de bovenverdieping met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer op de begane grond heeft een douche, wastafel en toilet.Verder heeft u een heerlijk omheinde tuin met tuinmeubilair. Ook is er een barbecue.In de berging staat een wasmachine. Er is een parkeerplaats voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn