Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Familievilla 14

Ouddorp, Nederland

familievilla-14familievilla-14familievilla-14familievilla-14familievilla-14
Favoriet 
     
     

    v.a. 729

    • Max. 14 personen
    • 7 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Familievilla 14 in Ouddorp

    Deze vrijstaande, kindvriendelijke familievilla is geschikt voor 14 personen. De gehele villa beschikt over vloerverwarming, de woonkamer heeft een sfeerhaard en smart-tv en in de keuken vind je onder andere een oven, koffiepadapparaat en vaatwasser. Daarnaast zijn er 7 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond, met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven en beneden zijn 2 badkamers met toilet en een inloopdouche of ligbad. Ook is er een apart toilet. Verder is er een wasmachine en -droger, een tuin met gemeubileerd terras en 6 zonneligbedden. Bij de villa is parkeergelegenheid voor 4 auto's en je kunt gratis gebruikmaken van wifi.
    De kindvriendelijke inrichting bestaat uit een campingbedje, commode, kinderbox, kinderstoel, traphekjes boven en beneden afgeschermde wandcontactdoz

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 2 december 2024 voor 4 dagen naar Nederland 729,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede