Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Heerlijk 4 persoons vakantiehuis met omheinde tuin, niet ver van het strand in Ouddorp

Ouddorp, Nederland

heerlijk-4-persoons-vakantiehuis-met-omheinde-tuin-niet-ver-van-het-strand-in-ouddorpheerlijk-4-persoons-vakantiehuis-met-omheinde-tuin-niet-ver-van-het-strand-in-ouddorpheerlijk-4-persoons-vakantiehuis-met-omheinde-tuin-niet-ver-van-het-strand-in-ouddorpheerlijk-4-persoons-vakantiehuis-met-omheinde-tuin-niet-ver-van-het-strand-in-ouddorpheerlijk-4-persoons-vakantiehuis-met-omheinde-tuin-niet-ver-van-het-strand-in-ouddorp
Favoriet 
     
     

    v.a. 553

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Heerlijk 4 persoons vakantiehuis met omheinde tuin, niet ver van het strand in Ouddorp in Ouddorp

    Deze vierpersoons vakantiehuis ligt slechts 500 meter van het Noordzeestrand en wordt omringt door een Groene haag. U loopt vanuit het deze vakantievilla zo met uw handdoek onder de arm naar het strand voor een verfrissende duik. Een strandvakantie vlakbij het historische Ouddorp, 's ochtends een vers croissantje halen bij de bakker, koffie drinken in het dorp, de vele karakteristieke huizen, de kerk, de gezellige restaurants en brasseries, winkels, supermarkten en vriendelijke bewoners. De omgeving van Ouddorp is zeer geschikt als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten, wandelen in het uitgestrekte duinlandschap, lekker uitwaaien of zonnen op de mooie stranden, het bezoeken van de visafslag van Stellendam. Op het eiland Goeree-Overflakkee kan het allemaal, ook zon aanbidders en zwemmers en vissers kunnen hier hun hart ophalen.

    In de woonkamer is een zithoek, een televisie, elektrische open haard en eettafel. De keuken is voorzien van een combimagnetron, gaskookplaat, koelkast met vriesvakje, filter koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker en een tosti apparaat. De woning heeft twee slaapkamers, waarvan beide met een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is voorzien van een bad, een wastafel en een toilet. Buiten er een terras met een ingebouwde grill, tuinmeubilair en een parasol. De ruime tuin is volledig omheind met een groen haag. In de aparte berging staat een wasmachine en een droger. Er is ruimte om te parkeren voor twee auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna