Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 5 persoons appartement aan de jachthaven in Ouddorp, vlakbij Zeeland

Ouddorp, Nederland

luxe-5-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorp-vlakbij-zeelandluxe-5-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorp-vlakbij-zeelandluxe-5-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorp-vlakbij-zeelandluxe-5-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorp-vlakbij-zeelandluxe-5-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorp-vlakbij-zeeland
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.017

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 5 persoons appartement aan de jachthaven in Ouddorp, vlakbij Zeeland in Ouddorp

    Dit appartement bevindt zich op een van de meest prachtige en luxueuze jachthavens van Nederland en is geschikt voor vijf personen. Met een fantastische locatie en een adembenemend uitzicht over de haven en het Grevelingenmeer, is dit appartement de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van (water)sport. U kunt genieten van zeilen, windsurfen, kitesurfen, vissen en nog veel meer. De nabijheid van de Brouwersdam maakt het ook ideaal voor strandliefhebbers, waar u kunt ontspannen op het brede Noordzeestrand en kunt genieten van de zon. Vanuit het appartement is alles binnen korte afstand bereikbaar: het strand en de duinen van de Noordzee. In de buurt vindt u tal van pittoreske dorpjes zoals Ouddorp, Renesse, Brouwershaven en Burgh-Haamstede, waar u heerlijk kunt winkelen en een grote verscheidenheid aan restaurants kunt vinden. Langs de stranden zijn er gezellige strandtenten. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een warme kop chocolademelk na een strandwandeling.

    Het luxe appartement op de eerste etage beschikt over een stijlvolle en gezellige woonkamer, evenals een volledig uitgeruste open keuken. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. In de inpandige berging bevindt zich een wasmachine/droger combinatie. U kunt zowel met de trap als met de lift naar het appartement gaan, waardoor het zeer toegankelijk is, zelfs als u wat moeilijker ter been bent. De woonkamer heeft een comfortabele zithoek met televisie. De keuken is voorzien van onder andere een broodrooster, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, vaatwasser, Nespresso apparaat, Senseo apparaat en een waterkoker. De masterbedroom is voorzien van een tweepersoonsbed met een elektrisch verstelbare bedbodem. De aangrenzende grote badkamer heeft een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de havenzijde en biedt met zijn prachtige lichtinval en openslaande deuren naar het terras een heerlijke plek om 's ochtends wakker te worden. Deze slaapkamer biedt plaats aan maximaal vier personen en beschikt over een tweepersoonsbed van (160x200 cm) en een eenpersoonsbed dat kan worden uitgebreid tot een tweepersoonsbed van (160x200 cm). Het appartement beschikt over een heerlijk privéterras dat zich over de volledige breedte van het appartement uitstrekt, grenzend aan één van de slaapkamers en de woonkamer. U kunt uw auto parkeren op de algemene parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn