Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Modern ingericht 8 persoons appartement aan de jachthaven in Ouddorp

Ouddorp, Nederland

modern-ingericht-8-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorpmodern-ingericht-8-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorpmodern-ingericht-8-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorpmodern-ingericht-8-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorpmodern-ingericht-8-persoons-appartement-aan-de-jachthaven-in-ouddorp
Favoriet 
     
     

    v.a. 792

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Modern ingericht 8 persoons appartement aan de jachthaven in Ouddorp in Ouddorp

    Dit appartement bevindt zich op een van de meest prachtige jachthavens van Nederland en is geschikt voor acht personen. Met een fantastische locatie en een adembenemend uitzicht over de haven en het Grevelingenmeer, is dit appartement de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van (water)sport. U kunt genieten van zeilen, windsurfen, kitesurfen, vissen en nog veel meer. De nabijheid van de Brouwersdam maakt het ook ideaal voor strandliefhebbers, waar u kunt ontspannen op het brede Noordzeestrand en kunt genieten van de zon. Vanuit het appartement is alles binnen korte afstand bereikbaar: het strand en de duinen van de Noordzee. In de buurt vindt u tal van pittoreske dorpjes zoals Ouddorp, Renesse, Brouwershaven en Burgh-Haamstede, waar u heerlijk kunt winkelen en een grote verscheidenheid aan restaurants kunt vinden. Langs de stranden zijn er gezellige strandtenten. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een warme kop chocolademelk na een strandwandeling.

    De woonkamer is bereikbaar door middel van acht traptreden en is voorzien van een gezellige zit- en eethoek. De keuken is onder andere voorzien van inductie kookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een Nespresso. Er is een slapkamer (zonder raam) met twee éénpersoonsboxspringbedden en er is een kamer met een stapelbed en een onderschuifbed. Het bovenste bed is geschikt voor personen ouder dan 6 jaar. Voor jonge kinderen en lange personen is het onderschuifbed beschikbaar. De twee kamers worden door elkaar gescheiden door middel van een houten wand met een schuifdeur. In de badkamer zit een douche, wastafel, wasmachine en een droger. Daarnaast is er een separaat toilet.Via het eetgedeelte komt u na vijf trappen bij de andere twee slaapkamers. Beide slaapkamer zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Hier is ook de tweede badkamer met een douche, ligbad, wastafel en een toilet. Daarnaast is er nog een balkon.Vanuit de woonkamer komt u op het gemeubileerde terras met een loungeset. Uw auto kunt u op ongeveer 200m afstand parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn