Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervol 5 persoons vakantiewoning op loopafstand van het strand in Ouddorp, Zuid-Holland

Ouddorp, Nederland

sfeervol-5-persoons-vakantiewoning-op-loopafstand-van-het-strand-in-ouddorp-zuid-hollandsfeervol-5-persoons-vakantiewoning-op-loopafstand-van-het-strand-in-ouddorp-zuid-hollandsfeervol-5-persoons-vakantiewoning-op-loopafstand-van-het-strand-in-ouddorp-zuid-hollandsfeervol-5-persoons-vakantiewoning-op-loopafstand-van-het-strand-in-ouddorp-zuid-hollandsfeervol-5-persoons-vakantiewoning-op-loopafstand-van-het-strand-in-ouddorp-zuid-holland
Favoriet 
     
     

    v.a. 551

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervol 5 persoons vakantiewoning op loopafstand van het strand in Ouddorp, Zuid-Holland in Ouddorp

    Dit ruime vijfpersoonsvakantiehuis is gelegen direct achter de duinen van Ouddorp op het vakantiepark Noordzeepark. Het Noordzeepark is ideaal voor iedere liefhebber van de Noordzeekust. Vanaf de uitgang van het park loopt u in slechts 700 meter naar de strandtenten en naar één van de mooiste stranden van Nederland. Het centrum van Ouddorp ligt op slechts 2,5 kilometer afstand en is dus gemakkelijk te voet of per fiets te bereiken. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van verschillende faciliteiten, zoals de speeltuinen en een tennisbaan. Fietsen kunnen direct op het park gehuurd worden.

    Het vakantiehuis is modern en sfeervol ingericht. De woonkamer heeft een comfortabele vierzitsbank en een ruime fauteuil met uitzicht op de tuin. In de openkeuken staat een ronde eettafel en is voorzien van een inductiekookplaat, combimagnetron, koel-vriescombinatie, filter koffiezetapparaat, vaatwasser, broodrooster, Nespresso apparaat en waterkoker. Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden, de derde slaapkamer heeft een éénpersoonsbed en een babybedje. Alle matrassen zijn (90x200 cm) en iedere slaapkamer heeft een grote kledingkast met hang- en legmogelijkheden. Ook is er op de eerste verdieping een tweede toilet en een klein dakterras. De badkamer bevindt zich op de begane grond en is uitgerust met een wastafel, toilet en ligbad/douche. Er is een ruime berging met een koel-vriescombinatie, wasmachine, wasdroger en extra stopcontacten waar u eventueel elektrische fietsen kunt opladen. Vanuit de woonkamer komt u in de ruime omheinde achtertuin met tuinmeubilair. De tuin is op het zuiden en grenst aan een stuk natuurgebied aan de rand van het park, hier worden vaak hertjes en konijnen gespot. U kunt twee auto's parkeren bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen