Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knus 4 persoons chalet langs de Tjonger

Oudehorne, Nederland

knus-4-persoons-chalet-langs-de-tjongerknus-4-persoons-chalet-langs-de-tjongerknus-4-persoons-chalet-langs-de-tjongerknus-4-persoons-chalet-langs-de-tjongerknus-4-persoons-chalet-langs-de-tjonger
Favoriet 
     
     

    v.a. 429

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Knus 4 persoons chalet langs de Tjonger in Oudehorne

    Aan de rand van het Drents-Friesewoud en pal naast het riviertje de Tjonger staan deze sfeervolle ingerichte chalets. Deze mooie chalets zijn geschikt maximaal vier personen. Ga vanuit uw chalet er heerlijk met de de fiets op uit. Of neem eens een keertje de kano in plaats van de fiets! Op deze kleinschalige camping is er ruimte voor iedereen! Voetballen en volleyballen kan op het speciaal aangelegde sportveldje. Midden op het terrein staat een huisje met openhaard welke gratis gebruikt kan worden. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een aantal nabijgelegen natuurgebieden, zoals het Ketliker Skar, de Tsjongervallei, de Delleboersterheide, het Diakonievene of het Wijnjeterper Schar.

    Deze prachtige chalets zijn geschikt voor maximaal vier personen. De woonruimte is voorzien van zitplaatsen en een open keuken. De open keuken is voorzien van onder andere een koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, magnetron en wat dacht u van een vaatwasser. Het chalet heeft twee slaapkamers waarvan één kamer met een tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Daarnaast is elke chalet voorzien van een douche en aparte toilet. Buiten op het terras, voorzien van tuinmeubilair, geniet u van het heerlijke weer.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna