Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige, ruim ingerichte 6 persoons woonboerderij in Oudeschoot nabij Oranjewoud

Oudeschoot, Nederland

prachtige-ruim-ingerichte-6-persoons-woonboerderij-in-oudeschoot-nabij-oranjewoudprachtige-ruim-ingerichte-6-persoons-woonboerderij-in-oudeschoot-nabij-oranjewoudprachtige-ruim-ingerichte-6-persoons-woonboerderij-in-oudeschoot-nabij-oranjewoudprachtige-ruim-ingerichte-6-persoons-woonboerderij-in-oudeschoot-nabij-oranjewoudprachtige-ruim-ingerichte-6-persoons-woonboerderij-in-oudeschoot-nabij-oranjewoud
Favoriet 
     
     

    v.a. 509

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtige, ruim ingerichte 6 persoons woonboerderij in Oudeschoot nabij Oranjewoud in Oudeschoot

    Welkom bij dit vakantiehuis in Oudeschoot, nabij het Oranjewoud, een gebied dat bekend staat om een historisch karakter. Deze woonboerderij, gelegen op het erf van de eigenaar, is modern en zeer ruim ingericht. Met zijn kenmerkende glas-in-loodramen, hoge plafonds, prachtige schouw met gietijzeren gaskachel en talloze authentieke details, belooft deze accommodatie een uniek verblijf. Voorzien van alle gemakken, waaronder een inbouw-koffiemachine, airconditioning in de woonkamer en hal, een gezellige serre en een volledig uitgeruste bijkeuken, ontbreekt het hier aan niets. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping, is dit vakantiehuis geschikt voor meerdere generaties. Vanuit deze woonboerderij valt genoeg te ontdekken. Op steenworp afstand ligt het prachtige parklandschap van Oranjewoud, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Sportfanaten kunnen genieten van een bezoek aan het ijsstadion Thialf of het Abe Lenstra Stadion. Voor de kunstliefhebbers is een bezoek aan Museum Belvédère een absolute aanrader. Daarnaast biedt de regio volop mogelijkheden voor activiteiten zoals vissen, golfen, tennis, padel en het huren van een sloep. Voor een ontspannen dagje uit of een gezellige winkelervaring kunt u terecht in nabijgelegen steden als Heerenveen of Wolvega. Kortom, deze woonboerderij is de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige en onvergetelijke vakantie in het prachtige Friesland.

    De woonkamer is smaakvol ingericht en heeft airconditioning, met een comfortabele bank en televisie, en een prachtige schouw met een gietijzeren gaskachel. De keuken is compleet uitgerust met een vaatwasser, inbouw-koffiemachine, quooker, oven, magnetron, gasfornuis en een barretje met drie hoge stoelen. Daarnaast staat er in dezelfde ruimte een grote ovale eettafel met comfortabele eetkamerstoelen. De gezellige tuinkamer biedt een bank, fauteuil en pelletkachel. Op de begane grond is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, televisie en openslaande tuindeuren. De aangrenzende badkamer heeft een inloopdouche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat en voorzien van een urinoir. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. De tweede badkamer op deze verdieping heeft een dubbele wastafel, ligbad en aparte douche. Het toilet is separaat. Op de begane grond is ook een ruime bijkeuken, volledig uitgerust met onder andere een wasmachine, wasdroger en Amerikaanse koelkast. Buiten is er een grote tuin met een terras, voorzien van tuinmeubilair en een grasveld. De tuin is volledig omheind. Er is ook een overdekte, afgesloten ruimte beschikbaar voor het stallen en opladen van fietsen. Op het erf is parkeerplek voor twee auto's (in overleg een derde).

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn