Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig 4 persoons vakantiehuis in Putten, Gelderland.

Putten, Nederland

gezellig-4-persoons-vakantiehuis-in-putten-gelderlandgezellig-4-persoons-vakantiehuis-in-putten-gelderlandgezellig-4-persoons-vakantiehuis-in-putten-gelderlandgezellig-4-persoons-vakantiehuis-in-putten-gelderlandgezellig-4-persoons-vakantiehuis-in-putten-gelderland
Favoriet 
     
     

    v.a. 273

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellig 4 persoons vakantiehuis in Putten, Gelderland. in Putten

    Toe aan een heerlijk weekendje weg? Of een weekje ontspannen? Dan is dit vierpersoons vakantiehuis in Putten perfect voor u. Putten ligt in de provincie Gelderland, aan de rand van de Veluwe. Ga dus lekker een dag fietsen of wandelen en wie weet spot u de Nederlandse Big Five. Zin om even helemaal niks te doen? Geniet van een heerlijk gekoeld drankje op uw eigen terras in uw eigen tuin. Deze woning ligt op een klein park. Op het park vindt u een speelweide, onder andere voorzien van een trampoline en glijbaan. Hier wonen ook Blackie en Bram, een pony en ezel waar op aanvraag mee gewandeld kan worden. Putten ligt op een kleine 15 kilometer van het plaatsje Harderwijk, waar u heerlijk kan winkelen. Putten zelf is een gezellige stad met leuke pleinen, restaurants en cafés. Geniet van dit alles!

    Dit prachtig ingerichte vakantiehuis heeft een gezellige woonkamer, met heerlijke bank, TV, gratis internet, Netflix, vloerverwarming en kinderstoel. De woonkeuken is voorzien van een kookstel, vaatwasser, koelkast met vries vak, combimagnetron, waterkoker, broodrooster en Nespresso apparaat. Zo kan u ook tijdens uw vakantie genieten van de lekkerste koffie. De slaapkamers en badkamer zijn gelegen in het souterrain, bereikbaar via een vaste trap. De twee slaapkamers hebben beide twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig in de accommodatie. Via de openslaande tuindeuren komt u bij uw eigen tuin met terras. Het gehele vakantiehuis heeft centrale verwarming en is rookvrij. Er is parkeergelegenheid voor één auto onder de aangebouwde carport, extra auto's kunnen tegenover de speelweide geparkeerd worden op ongeveer 15m van de bungalow.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden