Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitengoed Erve Raewyck - Aangepast 4 persoons vakantiehuis op een huisdiervriendelijk vakantiepark in Radewijk

Radewijk, Nederland

aangepast-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-in-radewijkaangepast-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-in-radewijkaangepast-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-in-radewijkaangepast-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-in-radewijkaangepast-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-in-radewijk
Favoriet 
     
     

    v.a. 506

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Buitengoed Erve Raewyck - Aangepast 4 persoons vakantiehuis op een huisdiervriendelijk vakantiepark in Radewijk in Radewijk

    Dit vierpersoons vakantiehuis is aangepast voor mindervaliden. Deze accommodatie is gelegen op een huisdiervriendelijk vakantiepark vlak bij de grens met Duitsland. Op het vakantiepark is er onder andere een receptie en restaurant. Naast deze faciliteiten zijn er vele faciliteiten voor honden. Denkt u hierbij aan een snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan en een zwemvijver speciaal voor uw hond. Al met al kan het gehele gezin en de hond(en) zich hier uitstekend vermaken. De omgeving is perfect voor heerlijke wandelingen of fietstochten in de natuur. Daarentegen zijn ook de steden Hardenberg, Emmen en Hoogeveen gemakkelijk te bereiken. Voor een uitje met het gezin kunt u naar Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor Coevorden of dierentuin Wildlands in Emmen.

    Dit vakantiehuis is voorzien van bredere deuren in de gehele accommodatie. De woonkamer is voorzien van een heerlijke zit- en eethoek en een hondenbank. De keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en een combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden. Op verzoek kan er er een éénpersoons hoog/laag bed worden geplaatst in plaats van een standaard éénpersoonsbed. In de badkamer is een wastafel, douche en een toilet. De badkamer heeft voorzieningen voor mindervaliden. Daarnaast vind u nog een aparte inpandige berging met een hondendouche inclusief föhn. Buiten is er een omheinde tuin met tuinmeubilair en een berging van circa 6m2.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen