Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitengoed Erve Raewyck - Luxe 4 persoons vakantiehuis op een huisdiervriendelijk vakantiepark nabij Hardenberg

Radewijk, Nederland

luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-nabij-hardenbergluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-nabij-hardenbergluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-nabij-hardenbergluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-nabij-hardenbergluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-huisdiervriendelijk-vakantiepark-nabij-hardenberg
Favoriet 
     
     

    v.a. 531

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Buitengoed Erve Raewyck - Luxe 4 persoons vakantiehuis op een huisdiervriendelijk vakantiepark nabij Hardenberg in Radewijk

    Dit luxe vierpersoons vakantiehuis is duurzaam gebouwd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Deze accommodatie is gelegen op een huisdiervriendelijk vakantiepark vlak aan de grens met Duitsland. Op het vakantiepark is er onder andere een receptie en een restaurant. Naast deze faciliteiten zijn er vele faciliteiten voor honden. Denkt u hierbij aan een snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan en een zwemvijver speciaal voor uw hond. Al met al kan het gehele gezin en de hond(en) zich hier uitstekend vermaken. De omgeving is perfect voor heerlijke wandelingen of fietstochten in de natuur. Daarentegen zijn ook de steden Hardenberg, Emmen en Hoogeveen gemakkelijk te bereiken. Voor een uitje met het gezin kunt u naar Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor Coevorden of dierentuin Wildlands in Emmen.

    De woonkamer is voorzien van een heerlijke zit- en eethoek en voor de hond een hondenbank. De keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en een combimagnetron. Er zijn in totaal twee slaapkamers, beiden hebben twee éénpersoonsbedden. De bedden zijn voorzien van luxe toppers voor extra comfort. In de badkamer is een wastafel, sunshower en een regendouche Er is een apart toilet. Daarnaast is er nog een aparte inpandige berging met een hondendouche inclusief föhn. Buiten is er een zonnedoek en is er een heerlijke heater zodat u ook met minder goed weer buiten kunt zitten. Verder is de tuin omheind en is er een berging van circa 6m2. Er is parkeergelegenheid met een laadpaal voor een elektrische auto (11 kw).

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen