Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

De Tulpenacker - Vrijstaande 4-6 persoons vakantievilla aan het water in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen, Nederland

vrijstaande-4-6-persoons-vakantievilla-aan-het-water-in-roelofarendsveenvrijstaande-4-6-persoons-vakantievilla-aan-het-water-in-roelofarendsveenvrijstaande-4-6-persoons-vakantievilla-aan-het-water-in-roelofarendsveenvrijstaande-4-6-persoons-vakantievilla-aan-het-water-in-roelofarendsveenvrijstaande-4-6-persoons-vakantievilla-aan-het-water-in-roelofarendsveen
Favoriet 
     
     

    v.a. 846

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    De Tulpenacker - Vrijstaande 4-6 persoons vakantievilla aan het water in Roelofarendsveen in Roelofarendsveen

    Deze vier- tot zespersoons vakantievilla met twee slaapkamers is gelegen op een kleinschalig park midden in het Groene Hart, midden in de Randstad, aan het water. Het is mogelijk om supboards, elektrische boten, solexen, e-choppers of kano's te huren om het prachtige polderlandschap te ontdekken. Ook kunt u vanuit het vakantiehuis gemakkelijk vissen. Er is een prachtig vrij uitzicht vanuit het vakantiehuis en de ligging is perfect centraal gelegen. U kunt de drukte en gezelligheid opzoeken van Amsterdam, Leiden of Den Haag. Of brengt u graag een bezoekje aan de Keukenhof, Wassenaar of Scheveningen? Kortom vanaf deze rustige locatie kunt u de prachtige omgeving ontdekken.

    Op de begane grond is er een woonkamer met zit- en eethoek, bedbank voor twee personen en een smart TV. In de keuken zit onder andere een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast-vriescombinatie, een waterkoker en een Nespresso. In de badkamer zit een wastafel en een inloopdouche. Er is een apart toilet. Op de verdieping zijn twee slaapkamers. Er is één slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed. In de andere slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden. Het gemeubileerde terras ligt op het zuiden en ligt aan het water.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede