Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knus 4 persoons vakantiehuis met heerlijke tuin in het Friese Rohel, nabij het Tjeukemeer

Rohel, Nederland

knus-4-persoons-vakantiehuis-met-heerlijke-tuin-in-het-friese-rohel-nabij-het-tjeukemeerknus-4-persoons-vakantiehuis-met-heerlijke-tuin-in-het-friese-rohel-nabij-het-tjeukemeerknus-4-persoons-vakantiehuis-met-heerlijke-tuin-in-het-friese-rohel-nabij-het-tjeukemeerknus-4-persoons-vakantiehuis-met-heerlijke-tuin-in-het-friese-rohel-nabij-het-tjeukemeerknus-4-persoons-vakantiehuis-met-heerlijke-tuin-in-het-friese-rohel-nabij-het-tjeukemeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 444

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Knus 4 persoons vakantiehuis met heerlijke tuin in het Friese Rohel, nabij het Tjeukemeer in Rohel

    Dit vakantiehuis is geschikt voor vier personen en heeft een heerlijke tuin met een terras voorzien van een terrashaard, gelegen op het zuiden. Geniet van de zon en het geluid van de vogels! In de tuin zijn verschillende speelmogelijkheden zoals een trampoline, speelhuisje en een glijbaantje. Gelegen in het landelijke, Friese plaatsje Rohel wordt dit vakantiehuis omringd door een waterrijke omgeving. Ideaal voor watersportliefhebbers!

    Deze landelijk gelegen vakantiewoning is netjes, comfortabel en volledig ingericht. Op de begane grond vindt u naast de entree een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de begane grond is tevens de badkamer voorzien van een douche en wastafel, het toilet is separaat. De woonkamer beschikt over een zithoek met een hoekbank en televisie, een eethoek en een houtkachel. De keuken is voorzien van een vierpits kookstel, koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat, Senseo en een magnetron. Via de open trap in de woonkamer komt u op de bovenverdieping. Hier staan twee éénpersoonsbedden en vindt u ook een wasmachine en een droger. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Via de schuifdeuren in de woonkamer komt u op het overdekte buitenterras. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, ook vindt u een terrashaard in de tuin. Voor kinderen is er voldoende speelgelegenheid in de tuin, zo zijn er onder andere een trampoline, speelhuisje en een glijbaantje aanwezig. Uw auto kan geparkeerd worden achter het huis, er is voldoende plek voor meerdere auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn