Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig landelijk gelegen 5 persoons vakantiehuis met grote tuin nabij het Tjeukemeer

Rohel, Nederland

prachtig-landelijk-gelegen-5-persoons-vakantiehuis-met-grote-tuin-nabij-het-tjeukemeerprachtig-landelijk-gelegen-5-persoons-vakantiehuis-met-grote-tuin-nabij-het-tjeukemeerprachtig-landelijk-gelegen-5-persoons-vakantiehuis-met-grote-tuin-nabij-het-tjeukemeerprachtig-landelijk-gelegen-5-persoons-vakantiehuis-met-grote-tuin-nabij-het-tjeukemeerprachtig-landelijk-gelegen-5-persoons-vakantiehuis-met-grote-tuin-nabij-het-tjeukemeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 444

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig landelijk gelegen 5 persoons vakantiehuis met grote tuin nabij het Tjeukemeer in Rohel

    Dit heerlijke vakantiehuis ligt in het Friese plaatsje Rohel en is geschikt voor maximaal vijf personen. De woning is vrijstaand en heeft een geheel omheinde tuin met een trampoline. De grote tuin beschikt over een terras met een terrashaard en tuinmeubilair van waaruit u een prachtig, vrij uitzicht heeft over de Friese landerijen. Rust en ruimte staan hier centraal. Het landelijke plaatsje Rohel heeft een waterrijke omgeving en ligt vlakbij het Tjeukemeer, ideaal voor natuur- en watersportliefhebbers!

    Op de begane grond vindt u de gezellig ingerichte woonkamer met een comfortabele zithoek en een flatscreen-televisie. De ruime eethoek is voorzien van een eettafel met zes stoelen. De keuken is volledig ingericht en beschikt over onder andere een vaatwasser, koelkast met vriesvak, vierpits kookstel, koffiezetapparaat en een Senseo. Een wasmachine, magnetron en extra vriezer vindt u in de bijkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer voorzien van een douche en wastafel, het toilet is separaat. Op de verdieping zijn twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer beschikt standaard over twee eenpersoonsbedden. Voor een vijfde persoon wordt hier een derde eenpersoonsbed bijgeplaatst. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Via de tuindeuren in de open keuken komt u op het mooie buitenterras voorzien van tuinmeubilair, gelegen op het zuiden. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid voor twee auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede