Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Solo Retreat 2

Ruinen, Nederland

solo-retreat-2
Favoriet 
     
     

    v.a. 179

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Solo Retreat 2 in Ruinen

    Solo Retreat 2 is de ideale vakantiewoning om je samen of in je eentje even compleet in terug te trekken. Dit vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor maximaal 2 personen. De knusse woonkamer beschikt over een zithoek met televisie, een eethoek en een keuken met een inductieplaat en koelkast met vriesvak. Het chalet heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douchecabine, toilet en wastafel. Buiten ontspan je op je eigen gemeubileerde terras. Je hebt gratis Wi-Fi in het chalet en je kunt nabij het chalet 1 auto parkeren.
    Let op, het is niet mogelijk om een kinderbedje/campingbedje in de accommodatie te plaatsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Inductiekookplaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Toilet(ten) in badkamer(s), Inloopdouche, Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Boxspringbedden, Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen