Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4 persoons appartement met uitzicht over de Oosterschelde | Zeeland

Scherpenisse, Nederland

luxe-4-persoons-appartement-met-uitzicht-over-de-oosterschelde-zeelandluxe-4-persoons-appartement-met-uitzicht-over-de-oosterschelde-zeelandluxe-4-persoons-appartement-met-uitzicht-over-de-oosterschelde-zeelandluxe-4-persoons-appartement-met-uitzicht-over-de-oosterschelde-zeelandluxe-4-persoons-appartement-met-uitzicht-over-de-oosterschelde-zeeland
Favoriet 
     
     

    v.a. 399

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 4 persoons appartement met uitzicht over de Oosterschelde | Zeeland in Scherpenisse

    Vanuit dit prachtige vierpersoons, exclusieve appartement heeft u een schitterend uitzicht over de Oosterschelde en kan je het water bijna aanraken. Het appartement is gelegen nabij Scherpenisse op het eiland Tholen en bevindt zich op het uiterste puntje van een pier aan de voet van de Oosterschelde. Een unieke vakantielocatie bij het grootste Nationaal Park van Nederland. Deze locatie is ook perfect om te duiken, er is een duikschool en de Oosterschelde voorziet in prachtige duiklocaties. Dit unieke gebied is vanwege de getijdennatuur bijzonder en bevat een dynamische en fascinerende onderwaterwereld door de honderden soorten planten en dieren. Blijf je liever boven water, dan is het zeker de moeite waard om dit unieke gebied wandelend, per fiets of met de auto te verkennen.

    Dit appartement ligt op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex welke met de lift of trap is te bereiken. De lichte woonkamer heeft een eethoek en een ruime hoekbank bij de televisie met een Chromecast. In de open ruimte is de keuken heeft een inductie kookplaat, elektrische grillplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast (met vriesvakje), broodrooster, waterkoker en een Senseo plus een filter koffiezetapparaat. Er is een klein barretje met kastruimte en daaraan twee zitplekken. Via de woonkamer bereik je het ruime terras (28m2 ) met panoramisch uitzicht over de Oosterschelde. Op het terras kan je zowel op de loungeset als aan de eettafel heerlijk van dit bijzondere uitzicht genieten. In het gelijkvloerse appartement zijn er twee slaapkamers met eveneens een vrij uitzicht. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (180x200cm) en televisie. In de tweede slaapkamer zijn er twee éénpersoonsbedden (90x200cm). De ruime badkamer heeft een douche, wastafel met boven- en onderkast, opbergkast met spiegel en föhn. Ook is er een separaat toilet. In de berging vindt je een wasmachine en droger. Ook is er een opvouwbaar babybed (60x120cm) en een kinderstoel. Bij het appartement hoort één gereserveerde parkeerplaats maar parkeren kan ook op het algemene parkeerterrein. Op deze parkeerplaats is het ook mogelijk om een boot met trailer te parkeren en is één paal voor het opladen van elektrische auto's. In de afgesloten berging beneden kunnen (elektrische) fietsen gezet en opgeladen worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn